2777
2789
عنوان

چه جوری دلشون میاد؟

165 بازدید | 16 پست

من امروزکلی خرید کردم فکر کردم اگه بخوام تاپیک کنم چی میشه؟ 

هرجور فکر کردم دیدم فقط کافیه یه نفر تو این سایت که امسال به هر دلیلی بضاعت خرید نداره آه بکشه

فکرش هم کل حلاوت خریدم رو بهم زهر کرد 

شریک شدن شادی و حس های قشنگمون با دیگران خوبه ولی یکم تو این اوضاع کرونا که خیلی از کاسبی ها راکد شده مراعات دل هم رو بکنیم 

صحیح

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حالا لباس اشکال نداره من واقعا ذووق میکنم میبینم عکس خرید همم باعث ایده گرفتن میشه 

اما عکس غذا رو کجای دلم بذارم

پروفایل و امضام رو خالی کردم نینی سایت اینجا هم تبلیغ بذاره ....از اینکه درخواست دوستی نمیدید ممنونم

یکی خوشحاله از خرید کردنش میزاره بقیم میبینن 

یه حس خوبی داره واسه دو طرف بنظرم

چقدر خوبه که با کاربرای دیگه خوب حرف بزنیم   واگه با نظرشون مخالفیم یا تاپیکشونو دوست نداریم ریپلای نکنیم و وارد تاپیک نشیم،اینجوری ناخودآگاه دل کسیم نمیشکنیم  
حالا لباس اشکال نداره من واقعا ذووق میکنم میبینم عکس خرید همم باعث ایده گرفتن میشه  اما عکس غذ ...

والا چند وقت پیش خانومه یه لازانیا ساده پخته بود تاپیک کرد 

اخه واقعا این چیزا ارزش نمایش دادن هم نداره 

حالا لباس اشکال نداره من واقعا ذووق میکنم میبینم عکس خرید همم باعث ایده گرفتن میشه  اما عکس غذ ...

غذارونذارید

من حامله بودم اسم غذارومیشنیدم دلم همون غذارومیخاس

اینجاپرازخانمای حامله هس مراعات کنید

ربطی نداره... چون اگر بنا ب حسرت باشه کل زندگی میشه این طرز فکر... با اینجا نزدن درست نمیشه... تی وی و اینستا و مغازه ها و بقیه جاها رو چ کنیم؟ فقر تو مملکت بیداد میکنه... با این وضع حداقل خریداشونو میبینیم از تنهایی و بازار نرفتن خسته شدیم دیگه

من خوشم میاد از تاپیکای خرید. ولی بعضیا بدجور انرژی منفی میدن علنا میگن وای ما حسرت خوردیم وای پول نداریم. من خودم حتی اگه پول نداشته باشم اینطوری حسرت نمی‌خورم حداقل اگه بدونم ناراحت میشم اصلا اونجور تاپیکا رو باز نمیکنم ولی بعضیا اینطورن دیگه چه میشه کرد بهتره زیاد عکس نذاریم. باور کن همین الانم که عکس نذاشتی چون نوشتی کلی خرید کردم ممکنه بعضیا بگن حسرت خوردیم

سال ۱۴۰۲ برای هممون اتفاقات خوبی میفته💜💚