2777
2789
عنوان

گیر میده

160 بازدید | 8 پست

خدایا خودت به دادم برس . مامانم فقط کافیه ده دقیقه بره مغازه بیاد بعد میاد میگه چرا کارای خونه رو نکردی ، ظرف نشستی غذا درست نکردی؟؟؟؟؟؟؟؟😳 آخه من چی بگم چه توقعی داره وقتی تاحالا نیومده یه ملاقه دستم بده بگه بیا یادبگیر . هربارم بهش میگم یادم بده میگه نه الان غذارو خراب میکنی بابات میاد گشنس😑 من چه کنم . کل فامیل تحقیرم میکنن کار نمیکنی . کل دوستام ‌. آخه چرا باید بخاطر یه بشقاب غذایی که دستم میده انقد تحقیرم کنه. بابام که باهام مثل یه حیوون رفتار میکنه . همینه عزت نفسمو از دست دادم وهرجا میرم کمرو ام و لال میشم . راه حل . شما جای من بودین چه میکردین؟؟؟؟

بگو ی بار خراب کنم یاد میگیرم دوباره دورست میکنم خوبشو

من ی دختر شاد و پرانرژیم 😻  💞💋 و بهترین دخمل مامان بابا 🥰⁦👨‍👩‍👧⁩ و مهربون ترین خواهری🦄🌸 و خاله ی دوتا گل پسر ماه🤩💋⁦👩‍👦‍👦⁩خیلی باارادم و ورزشکار🤸‍♀🤾‍♀🧘‍♀, هرروزه در حال رقص و ایروبیک و رژیم🤸‍♀💃کاهش وزن نه کیلو در چهل و پنج روز😘💪،تو آشپزی و کیک و دسر حرفی برای گفتن دارم 😎🍧🍰و خدارو شکر عالیه😍، دانشجوام و خانوم وکیل آینده👩‍⚖،کارای هنری انجام میدم و درآمد زایی دارم  💖😻هیچ چیز نمیتونه مانع رسیدن من ب هدفم بشه 🤘💖 🌹💝💕💌

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیذاره تاحالا یادم نداده . بعد سرم داد میکشه هرروز پدرمو درآورد 

یا بگو شما درست کن منم درحد ی قابلمه کوچیک براخودم درست میکنم

من ی دختر شاد و پرانرژیم 😻  💞💋 و بهترین دخمل مامان بابا 🥰⁦👨‍👩‍👧⁩ و مهربون ترین خواهری🦄🌸 و خاله ی دوتا گل پسر ماه🤩💋⁦👩‍👦‍👦⁩خیلی باارادم و ورزشکار🤸‍♀🤾‍♀🧘‍♀, هرروزه در حال رقص و ایروبیک و رژیم🤸‍♀💃کاهش وزن نه کیلو در چهل و پنج روز😘💪،تو آشپزی و کیک و دسر حرفی برای گفتن دارم 😎🍧🍰و خدارو شکر عالیه😍، دانشجوام و خانوم وکیل آینده👩‍⚖،کارای هنری انجام میدم و درآمد زایی دارم  💖😻هیچ چیز نمیتونه مانع رسیدن من ب هدفم بشه 🤘💖 🌹💝💕💌

قدر روزایی که خونه مادر پدرتی بدون💔

یه زمانی من سر اینجور چیزا حرص میخوردم الان آرزومه دوباره برگردم به همون دوران و هر غری که مامانم میزنه قربون صدقه اش برم 

ولی افسوس که زندگی قبلمو ندارم و الان خونه همسرم هزاران برابرشو باید تحمل کنم!!!🍃