2821
2789

پریود نباید باشی فقط میدونم

بیسوادان قرن 21کسانی نیستند که نمیتوانند بخوانند و بنویسند  بلکه کسانی هستند که نمیتوانند اموخته های کهنه را دور بریزند و دوباره بیاموزند  کتاب میخوانمچرا که زندگی مرا بسنده نیست    

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پریود نباید باشی فقط میدونم

چی میشه اگه پریود باشیم؟من قراره چندروز دیگه حجامت کنم

فکرها سردرگمم کرده بده راهی نشان/تا بدانم در کجایم،در کجای این جهان .شعر از خودمه چطوره؟🙃🙃ماه را گم نکنی! بین چراغانی ها💗😍لطفا برا خوشبختی و عاقبت به خیری خودمو اونی که بهش علاقه دارم یه صلوات مهمونم کنین😘
چی میشه اگه پریود باشیم؟من قراره چندروز دیگه حجامت کنم

نمیدونم والا من نوجوون بودم میرفتم بهم میگفت نباید پریود باشی

بیسوادان قرن 21کسانی نیستند که نمیتوانند بخوانند و بنویسند  بلکه کسانی هستند که نمیتوانند اموخته های کهنه را دور بریزند و دوباره بیاموزند  کتاب میخوانمچرا که زندگی مرا بسنده نیست    
چون خون ازت رفته دیگه اونجا نمیشه خون رو تمیز کرد و ضعف میکنی

آهان راست میگی 

فکرها سردرگمم کرده بده راهی نشان/تا بدانم در کجایم،در کجای این جهان .شعر از خودمه چطوره؟🙃🙃ماه را گم نکنی! بین چراغانی ها💗😍لطفا برا خوشبختی و عاقبت به خیری خودمو اونی که بهش علاقه دارم یه صلوات مهمونم کنین😘
میخوای بری بیرون یا تو خونه برات انجام بدن؟

بیرون میخوام انجام بدم

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز