2777
2789
عنوان

خواستگارم

150 بازدید | 14 پست

سلام . فردا قراره برام خواستگار بیاد که پدر مادرش جدا شدن و ایشون از بچگی با عمه و مادربزرگ پدر بزرگش زندگی کرده .. عمه کاراشو عمه ش مثل یه مادر انجام میداد. عمه هم بچه نداره. بعد عمه خونه خریده براش و ماشین ولی هیچ کدوم به اسمش نیست ولی گفته بعد ۱۲۰ سال خودم همش واسه این پسره س..بعد الان فردا میخواد بیاد خواستگاری که صحبت کنیم .. مادربزرگم زد تو ذوقمون میگه اگه خونه رو بهش نداد چی ؟؟ یا ماشین نداره .. خب مگه همه ادما اول زندگی خونه دارن ؟؟ مادربزرگم مخالفه .مامان نگران و دهن بینه.. پدر مادر خودم مشکلی ندارنا مادر بزرگم فاز منفی داده اون چون این بچه طلاقه میخواد که مخالفت کنه.‌ ولی همه ازش تعریف میکنن میگن خیلی پسر خوبیه.بعدشم بابام میره تحقیق خب فردا فقط قراره اشنا بشیم باهم یکم تو ذوقم خورد حرف مادربزرگم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط خودتو در نظر بگیر به حرف کسی اهمیت نده 

اره دقیقا خودم اگه باهاش حرف بزنم و واقعا ببینم خوبه و پدر مادرم بررسی کنن و بگن ادم خوبیه قطعا قبولش میکنم .. حرف بقیه برام مهم نیست ولی امروز حرف مادربزرگم یکم ناراحتم کرد البته به خودم نگفت به مامانم گفت

اره دقیقا خودم اگه باهاش حرف بزنم و واقعا ببینم خوبه و پدر مادرم بررسی کنن و بگن ادم خوبیه قطعا قبول ...

بیخیال شو حودتو واسه فردا اماده کنه و ناراحت نباش یه اهنگ شادم بذار

پرورده کوردم ایلام خاکمه❤ تیکر کنکورمه😍توروخدا لایک نکنین🙏
اگه بخاطر خونه و ماشین میخوای زنش بشی نشو . چون ممکنه بهش ندن

نه فقط به خاطر خونه و ماشین اگه بچه خوبی باشه خب باید بتونه شرایط زندگی هم فراهم کنه حداقل بتونه خونه اجاره کنه 

ببین عمه کاملا حق داره تا زنده هست به نام پسر برادر نکنه .حرف یه ریال دو ریال نیست حرف چند میلیارد مول هست که با سختی در طول سالها پس انداز شده .الان دیگه خانواده های عاقل حتی خانه را به نام پسر خودشون نمیکنن تا پسر به نام زنش نکنه دیگه از عمه که انتظاری نیست فقط ببین شخصیت عمه چطوری هست شخصیت پسر جطور هست ایا نسبت به عمه شرمسار هست بابت زحمات یا قدر دان هست . راستی چرا جدا شدن مادرش کجاست ایا پسر شاد و سالم هست یا عصبی و کینه ای ؟ شوهر عمه رضایت داشته که این با عمه زندگی کنه یا عمه شوهر تداره

بسپر ب خدا   بنظر من ک مگ چیه چ گناهی جرده پذرمادرش نیستن گناه پسر چیه بااین شرایط خوب مونده همه ازش تعریف میکنن  بعدشم خیلیا هستن همین خونه این اموالم ندارن حتی بنامشونم نباشه رو ندارن بازم خداردشکر اول زندگی خونه هم داره پسر بعدشم همچیز ک ب پول نیس مادربزرگا برای قدیم هستن فک میکنن طلاق چی هست سربچه مردم الکی عیب میزارن بزار  خانوادت برن تحقیق اگ اوکی بود ک بله بگو خوشبخت بشی 

ببین عمه کاملا حق داره تا زنده هست به نام پسر برادر نکنه .حرف یه ریال دو ریال نیست حرف چند میلیارد م ...

پدر مادرش جدا شدن چون مادرش ادم خوبی نبوده ولی این بچه از بچگی با عمه تربیت شده و خوب تربیت و بزرگ شده شوهر عمه داره ولی خب اوضاع مالی اون خیلی خوبه 

بسپر ب خدا   بنظر من ک مگ چیه چ گناهی جرده پذرمادرش نیستن گناه پسر چیه بااین شرایط خوب مون ...

اره چون از بچگی مادربزرگم برام زحمت کشیده الان میخواد برام نظر بده شاید نگرانم باشها ولی خب اینجوری نظر داده ما رو هم ناراحت و نگران کرده فاز منفی پیدا کردیم ..ولی خیلی تعریف این پسرو میکنن میگن خیلیییی بچه خوبیه .. میگن برید محل کارش بپرسید