من بایکی پنج سال دوستم خانوادش یبار بیرون منو دیدن یه هفته قبلم اومدن خونمون البته فقط مادرشو عمه هاش بامادرم حرف زدن بعد شرایط دامادو گفتن بعدشم گفتن فکر کنیدو جواب بدین خب من واقعا دوسش دارمو میخوامش چون باهاش دوست بودم بنظرتون کی بهش بگم خانواده منم راضیین؟؟؟
خب دوست پسرته دیگه تدجواب نده منتظر باش تا خودشون زنگ بزنن
خدایا همه تو زندگیشون موفق بشن به رویا و آرزو ها و خواسته هاشون برسن منم به چیزایی که میخوام برسم آرامش داشته باشم.💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
از لحاظ اخلاقی مشکلی نداره، خواهراش هم میگن مشخصه که دوستت داره، ولی انگار یه مدت نباشم بهتره، اینقدر بودم که نمیدونه نبودنم چه شکلیه ، شاید به خودش اومد
خانواده منم ناراضین چون پسره وضع مالیه خوبی نداره کارم نداره ولی من میخوامش مجبورش.ن کردم منو بهش بد ...
بعدا ولی پشیمون میشی بری توزندگی میبینی همه چی عشق و عاسقی نیس
خدایا همه تو زندگیشون موفق بشن به رویا و آرزو ها و خواسته هاشون برسن منم به چیزایی که میخوام برسم آرامش داشته باشم.💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜