2777
2789
عنوان

خاستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 58 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فکر کنم این جدید مد شده برای اینکه اگه جواب منفی بود خانواده پسر بهشون برنخوره میگن خانواده دختر خبر بدن تو سایت من.خیلی دیدم یعنی خواستگارهای خواهرم برای همین می گفتن شما خبر بدین ما خبر نمی دادیم فکر میکردیم اونا باید تماس بگیرن ولی اونا تماس نگرفتن ما رو جواب منفی تلقی کردن😂😐

اخه چلا😑

چون نفهمیدم چشه، همه خانوادش هم میدونستن دوستم داره، خواهراش همسن مادر منن، از اول هم میدونست من نمیرم شهر اونا زندگی کنم، گفت میاد اینجا، همه چی درست میشه، نا امید نباش، حالا بعد ۵ سال که گیر دادم به مادرت بگو دیگه، گفت نمیتونه بیاد تهران کار پیدا کنه 

پول داره، یعنی میتونه خونه بخره اینجا

اونا که قبول کردن منتظر جواب مان میترسم الان بگم بگن شوهرندیدستو ازین حرفا

به نظرم من ۱ هفته خوبه بازم خودانین ،چه حرف ها یعنی چی از خداشون هم باشه نترس نمیگن این حرف هارو  

نزدیک تر از رگم🤍خدا🤍                                                             بزرگ ترین اقیانوس ّ اقیانوس ارام است ُ پس آرام باش ؛ تا :بزرگ باشی                                                                                          نیازی به پرواز نیست،همین پایین بالاتر از خیلیام🧿                   🧚‍♀️  مغرور ولی مهربون🧚‍♀️
خوش بحالت کاش منو عشقم هم به این مرحله برسیم و خانوادهامون راضی باشن

خانواده منم ناراضین چون پسره وضع مالیه خوبی نداره کارم نداره ولی من میخوامش مجبورش.ن کردم منو بهش بدن