2777
2789
عنوان

سلام لیزیک چشم

46 بازدید | 8 پست

خانما کیا لیزیک چشم کردن بیشتر از سه ماه طول کشید بهتر بشه...من اذرعمل کردم ..الان خوب شده امابازم کمی تاره وچیزای ریزو خیلی واضح نمیبینم زیر نویس اینترو با حاله میبینم..تا کی طول میکشه؟؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من فمتو لیزیک کردم یک ماه بعد دیدم کامل شد

از منم prkهست ..دیدم الان خوبه اما باز باهاله تار گاهی...ولی چیزای ریز رو مثل زیرنویسارو کامل نیست..دکتر گفت ۳ ماه خوب میشه ولی همونجور...ممکنه کامل صفر نشه؟؟؟

درد زیادی نداشت مسکن خوردم ابریزش داشت ...۵ تومن خودعمل ..بامعاینه و اینا ۶ دراومد ..بدون دفترچه

منم عملا دارم کور میشم

اما میترسم 

یا میترسم برگرده 

فقط خدا میدونه چند بار گفتیم اصلا مهم نیست و بعدش زدیم زیر گریه ...
منم عملا دارم کور میشم اما میترسم  یا میترسم برگرده

ن نترس عزیزم برنمیگرده ..یا پس از سالها کمی شاید صعیف شه ..کامل برنمیگرده ..خیلی خوبه من راضیم..اخه میگن تا۶ ماهم طول میکشه روز به روز بهتر میشه..اما الان بدون عینک کاملا میبینم راضیم قبلا کور بودم

از منم prkهست ..دیدم الان خوبه اما باز باهاله تار گاهی...ولی چیزای ریز رو مثل زیرنویسارو کامل نیست.. ...

منم کامل صفر نشد چون شماره چشمم خیلی بالا بود دکتر قبلش بهم گفت. ولی من راضیم. چند بود شماره چشمت؟

ظلم وقتی عادی شود صدای عدالت شبیه اغتشاش شنیده می شود.

[QUOTE=179598513]منم کامل صفر نشد چون شماره چشمم خیلی بالا بود دکتر قبلش بهم گفت. ولی من راضیم. چند بود دقیق نمیدونم .اسیگمات بودم ..کلا نمیدیدم ..یه چشمم تنبل بود