خانما ی رنگ مو خوب معرفی کنید و بگید چه رنگ بزارم خوبه موهامو کوتاه کردم ۴.۵ سانته باردارم با دکترمم مشورت کردم گفت موردی نداره ،من کلا تاحالا چند بار رنگ گذاشتم این رنگ قبلی ک گذاشتم ب دلم نیست قهوی روشن ک ب نارنجی میخوره ی البته رفته دگه ۳ سانت موهام این رنگه
اگرتوهم در برابر هر بی عِدالَتیازخَشمبه لرزه می اُفتی،بدان که یکی ازرُفَقای من هستی...
ربِّي لا إلـهَ إلا انت خلقتني وانا عبدك وانا على عهدِكَ ووعدك ما استطعت ، اعوذُ بك من شرِّ ما صنعت ابوءُ لك بنعمتك علي وابوءُ بذنبي فاغفر لي فإنهُ لا يغفرُ الذنوب َإلا إنت♥️
ربِّي لا إلـهَ إلا انت خلقتني وانا عبدك وانا على عهدِكَ ووعدك ما استطعت ، اعوذُ بك من شرِّ ما صنعت ابوءُ لك بنعمتك علي وابوءُ بذنبي فاغفر لي فإنهُ لا يغفرُ الذنوب َإلا إنت♥️
نمیدونم من ۵ سال رنگ نزاشتم قبلشم فقط ۲ بار ولی از وقتی باردار شدم خیلی هوس رنگ الکی میکنم شاد دوس دارم ولی دکلره اینا نمیتونم بکنم رنگایی ک بدون دکلره بشه انجام داد
اگرتوهم در برابر هر بی عِدالَتیازخَشمبه لرزه می اُفتی،بدان که یکی ازرُفَقای من هستی...