2777
2789
عنوان

سرگرمی...💕😍

| مشاهده متن کامل بحث + 12302 بازدید | 2315 پست
خواهش میکنم ممنونم 

خواهش میکنم 💚❤️😍😍😍😍

«خداوند برای هر کس همونقدر وجود داره،که اون به خدا ایمان داره.برای کسی که ایمان نداره،خداوندی هم وجود نداره.»مادرِ عزیزم(مادرِ دوستم)خیلی دوستت دارم.     از قضاوت(هر کسی درد و مشکل خودشو داره و هر چیزی یم سختیای خودش)و انحراف و تعصب و مردم آزاری و کلی گویی بپرهیزیم.یکتا پرست_انسان سالار_همسن و سال گرا(ی مثبت)_روشنفکر متعادل(برای همه).زنده باد انسانیت با هر تنوع و ویژگی و تفاوت و شباهتی.لطفا کاربری بنده رو در تاپیک های عقیدتی(بجز قرآن)_سیاسی_نژادی_خصوصی تگ نکنید.با سپاس فراوان.کاربر قدیمی.سومین کاربری. Just god
سه شنبه

درست بود❤

پاشوو پاشوو😃🌺                                                                جووووووون دل😍 پاشو برقص 💃🏼الکی ادا حال بدارو در نیارر🧕🏻😁(1740)نسترن با تو دل من❤توی گلخونه ی یاره💐وقتی نیستی تک و تنها🙁 لحظه هارو میشماره 🧐نسترن ای عشق من حرفی بزن💕🙏🏻بگو تورو به خدا تو دلت مال کیه🥴🤨تو حواست جای دیگست و🥺😥خودت نمیدونی بخدا نمیدونی بخدا ☹️☹️چیزی بگووو حرفی بزن وگرنه میمیره دلم💔😞😞😁گلخونه قلب کی بود☹️که عشقمو گرفت ازم🥺🥺

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دیرم شده ولی نمیدونم کجا موندن 🤨

حتما رفتن ساحلی.... یا کوت عبدالله 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
حتما رفتن ساحلی.... یا کوت عبدالله 

خوشبحالشون ها نمیگن کرونا م هست😂😂😂

پاشوو پاشوو😃🌺                                                                جووووووون دل😍 پاشو برقص 💃🏼الکی ادا حال بدارو در نیارر🧕🏻😁(1740)نسترن با تو دل من❤توی گلخونه ی یاره💐وقتی نیستی تک و تنها🙁 لحظه هارو میشماره 🧐نسترن ای عشق من حرفی بزن💕🙏🏻بگو تورو به خدا تو دلت مال کیه🥴🤨تو حواست جای دیگست و🥺😥خودت نمیدونی بخدا نمیدونی بخدا ☹️☹️چیزی بگووو حرفی بزن وگرنه میمیره دلم💔😞😞😁گلخونه قلب کی بود☹️که عشقمو گرفت ازم🥺🥺
@turk_asana   سلام مامانم خوبی عزیزم... بیا کباب 😍🌹😋

سلام مامانم ممنون😍 مسواک زدم نمیتونم چیزی بخورم😁

@ثمینه76  سلام صاحب خونه😘

.
قول میدهم چیزی که ازآنِ من و تو باشد دوباره باز می گردد.
خنده ها،شادی ها...
حتی زخم های دیرینه ات اگر خوب نشود التیام می یابد.
و تو با لذتی که نمیدانی، جای خراشیدگی هایش را میخارانی.
قول میدهم که نمیدانی بهترین اتفاقات زندگی ات هنوز رخ نداده اند.
همینکه آدم این جمله را باور کند یعنی به استقبال زندگی دوباره رفته است.
لبخند ، عشق ، محبت...
اینها چیزهایی نیست که بتوان به زور به کسی القا کرد.
باید به دنبالش رفت صورتش را بوسید تا مسیر خانه ات را یاد بگیرد!
قول میدهم هر گره ای که در کلاف زندگی من و تو می افتد برای این است که در پیچ و تابَش راه جدیدی را بیابیم و در مسیری درست تر قرار گیریم.
قول میدهم یک روز آرام تر از همیشه زیر آسمان آبی می نشینیم و بابت تمام شب هایی که گذشت و اتفاقاتی که نفهمیدیم از برای چه رخ داد، لبخند می زنیم...🍃🍃🍃

❣ 

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

@delaram2003

سلام خواهر جان خوبی عزیزم 😍😍🌹

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
پناه_بر_خدا# 🤕

من ناهیدو ئم

😍😂😍😂

بفهمه از حسابش ور داشتم، دقیقا مثل همون روزی میشم که گوشامو واسه گوشواره سوراخ کردن 🤦🤦🤦🤦

«خداوند برای هر کس همونقدر وجود داره،که اون به خدا ایمان داره.برای کسی که ایمان نداره،خداوندی هم وجود نداره.»مادرِ عزیزم(مادرِ دوستم)خیلی دوستت دارم.     از قضاوت(هر کسی درد و مشکل خودشو داره و هر چیزی یم سختیای خودش)و انحراف و تعصب و مردم آزاری و کلی گویی بپرهیزیم.یکتا پرست_انسان سالار_همسن و سال گرا(ی مثبت)_روشنفکر متعادل(برای همه).زنده باد انسانیت با هر تنوع و ویژگی و تفاوت و شباهتی.لطفا کاربری بنده رو در تاپیک های عقیدتی(بجز قرآن)_سیاسی_نژادی_خصوصی تگ نکنید.با سپاس فراوان.کاربر قدیمی.سومین کاربری. Just god
فدات مرسی😍😘 @delaram2003     کجایی🙄❤🐥

سلام جوجو خوبی؟😘

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

سلام مامانم ممنون😍 مسواک زدم نمیتونم چیزی بخورم😁 @ثمینه76    سلام صاحب خونه😘 . ق ...

خواهش میکنم نفسی😘😍😍🌹🌹.... آهان... باشه مامانم 

خونه خواهرته راحت باش عزیزدلم 😍😘😉

راستی بچه خاله می خواست شما رو بینه که متأسفانه قسمت نیست یه روز هماهنگ کن با خواهرت بیا تاپیک 

مرسی به به😂

خواهش میکنم نازنینم ❤️❤️🌹

خواهش میکنم نفسی😘😍😍🌹🌹.... آهان... باشه مامانم  خونه خواهرته راحت باش عزیزدلم 😍😘😉 راست ...

راحتم در حدی که کم مونده خوابم ببره😴😫

بچه خاله کیه؟🤔

تا حالا فکر کنم چند فشی خورده باشم😂😂😂😂

چند باری یَم نفرین😂😂😂😂

آخه هی اسم غذاهای خوب خوب میارم 😍😂😍😂

آخه بگو ناهید تو شیشلیک کِی خوردی؟؟    اصلا دیدی به چشم؟؟ 😂😂😂😂🤦🤦🤦🤦