2821
2789
عنوان

سرگرمی...💕😍

| مشاهده متن کامل بحث + 12321 بازدید | 2315 پست
آخخی عزیزم 😔😔😔😔 😍😂😍😂 من خیلی وقته بجز محیط کارم جایی نرفتم    کپک زدم  &nbs ...

هوووم😒

ما هم فقط تو ماشینیم ، اگرم میریم با پروتکل بهداشتیه 😂😒

از لحظه اول تا آخر همین جور الکل میپاشم رو هوا 😂😂

انشالله 😍😍🙏

هوووم😒 ما هم فقط تو ماشینیم ، اگرم میریم با پروتکل بهداشتیه 😂😒 از لحظه اول تا آخر همین جور الکل ...

😔😔😔😔

من از نشستن تو ماشین خسته میشم    نمیتونم یجا بند شم😍😂😍😂شیطونم نیستماااا😂😂😂😂

این الکلام به هممون زده بخدا    پوستم خشک شدهه😂😂😂😂

انشاءالله مهربون جان 😍😍😍😍💚❤️

«خداوند برای هر کس همونقدر وجود داره،که اون به خدا ایمان داره.برای کسی که ایمان نداره،خداوندی هم وجود نداره.»مادرِ عزیزم(مادرِ دوستم)خیلی دوستت دارم.     از قضاوت(هر کسی درد و مشکل خودشو داره و هر چیزی یم سختیای خودش)و انحراف و تعصب و مردم آزاری و کلی گویی بپرهیزیم.یکتا پرست_انسان سالار_همسن و سال گرا(ی مثبت)_روشنفکر متعادل(برای همه).زنده باد انسانیت با هر تنوع و ویژگی و تفاوت و شباهتی.لطفا کاربری بنده رو در تاپیک های عقیدتی(بجز قرآن)_سیاسی_نژادی_خصوصی تگ نکنید.با سپاس فراوان.کاربر قدیمی.سومین کاربری. Just god

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

😔😔😔😔 من از نشستن تو ماشین خسته میشم    نمیتونم یجا بند شم😍😂😍😂شیطونم نیستماااا😂😂 ...

ولی من نه عاشق دور زدنم اونم شب سیستمِ تا آخرین شماره زیاد کنم  😂😂😂 

آره بخدا منم😁

ایشالا که سال جدیدی از شرش راحت بشیم 🤕منم بتونم مراسممو بگیرم 🤦

ولی من نه عاشق دور زدنم اونم شب سیستمِ تا آخرین شماره زیاد کنم  😂😂😂  آره بخدا منم😁 ا ...

منممم    ولی تو ماشین که بشینم بدن درد میگیرم 😂😂😂😂

ایجاااننننن😍😍😍😍منم همیشه موسیقی با صدای زیاد گوش میدم تو ماشینن😍😂😍😂خیلی    کیف میدههه😍😍😍😍 با دستگاه و اسپیکر    ولی حیف که والدین گرامی نمیذارن😬😒(منم احترام میذارم به سلیقه شون)  الان رفتن بیرون   منم با صدای متعادل آهنگ گذاشتم😍😍😍😍😂😂😂😂

خیلی کیف میده خب 😍😂😍😂

انشاءالله مهربون جان😍😍😍😍💚❤️

انشاءالله خوش و موفق و سلامت باشی😍😍😍😍

البته من موسیقیو با صدای متعادل گوش میدم  خودمم خیلی آروم باش میخونم    

ولی عاشق رقصم😍😍😍😍😂😂😂😂

«خداوند برای هر کس همونقدر وجود داره،که اون به خدا ایمان داره.برای کسی که ایمان نداره،خداوندی هم وجود نداره.»مادرِ عزیزم(مادرِ دوستم)خیلی دوستت دارم.     از قضاوت(هر کسی درد و مشکل خودشو داره و هر چیزی یم سختیای خودش)و انحراف و تعصب و مردم آزاری و کلی گویی بپرهیزیم.یکتا پرست_انسان سالار_همسن و سال گرا(ی مثبت)_روشنفکر متعادل(برای همه).زنده باد انسانیت با هر تنوع و ویژگی و تفاوت و شباهتی.لطفا کاربری بنده رو در تاپیک های عقیدتی(بجز قرآن)_سیاسی_نژادی_خصوصی تگ نکنید.با سپاس فراوان.کاربر قدیمی.سومین کاربری. Just god
منممم    ولی تو ماشین که بشینم بدن درد میگیرم 😂😂😂😂 ایجاااننننن😍😍😍😍منم همیشه موسیق ...

😂😂😂😂اعععععععع رقاصی پس 😃😃

ولی من نه عاشق صدای بلندم ، اما ایمان برعکس من زیاد میکنم اون کم😂😂

بهم میگه آخرش من با تو سکته مکته نکنم شانس آوردم 😂😂😐

😂😂😂😂اعععععععع رقاصی پس 😃😃 ولی من نه عاشق صدای بلندم ، اما ایمان برعکس من زیاد میکنم اون کم ...

چجورممم😍😂😍😂

منم خیلی دوس دارم بخداااا 😍😍😍😍😂😂😂😂آخخی عزیزم😍😂😍😂

دور از جون عزیزم 

😍😂😍😂

چجورممم😍😂😍😂 منم خیلی دوس دارم بخداااا 😍😍😍😍😂😂😂😂آخخی عزیزم😍😂😍😂 دور از جون عزیزم  ...

درکل اون خیلی ساکت و صبوره برعکس من😂😂😂

ممنونم بهترینم 💖💖

درکل اون خیلی ساکت و صبوره برعکس من😂😂😂 ممنونم بهترینم 💖💖

ایجاااننننن😍😂😍😂خدا خودتو عزیزای محترمتو حفظ کنه عزیزتر از جونم😍😍😍😍💚❤️

منم ساکت و صبورم ولی وقتی بحث رقص و رقاصی پیش بیاد تمووومممم😍😂😍😂مگه الکی یه؟؟ میدونی بدترین شکنجه واسه ناهید چیه؟؟ بدترین شکنجه واسه ناهید اینه که یه آهنگ پاپ رقصی بذاری و دست و پا ناهیدو ببندی 😔😩😔😩😍😂😍😂

قربونت مهربونممم😍😍😍😍💚❤️

سلام عزیزم  خوبی😘

ممنونم شما خوبی آقا محسن  

از الان دلم واسه پسرم میسوزه 😥پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش، همکلاسیاش میگن:اوووووف! چه مامان جیگری😌🤤بچه ام اعصابش خورد میشه خو😒
ایجاااننننن😍😂😍😂خدا خودتو عزیزای محترمتو حفظ کنه عزیزتر از جونم😍😍😍😍💚❤️ منم ساکت و صبوری ولی ...

😍😍😍

عزیزمی 

😂😂😂😂😂

اینکه عالیه رقص فوق العاده س مخصوصا واسه روحیه 

منم فک کن یکی مثل خودت دقیقا😃😃🙈

ایجاااننننن😍😂😍😂خدا خودتو عزیزای محترمتو حفظ کنه عزیزتر از جونم😍😍😍😍💚❤️ منم ساکت و صبوری ولی ...

سلام خوبین؟

از الان دلم واسه پسرم میسوزه 😥پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش، همکلاسیاش میگن:اوووووف! چه مامان جیگری😌🤤بچه ام اعصابش خورد میشه خو😒
😍😍😍 عزیزمی  😂😂😂😂😂 اینکه عالیه رقص فوق العاده س مخصوصا واسه روحیه  منم فک کن ...

😍😍😍😍

تو بیشتررر😍💚😍❤️😍

😂😂😂😂😂😂

دقیقا     ایجاااننننن 😍😍😍😍💚❤️😂😂😂😂

سلام خوبین؟

سلام قربانت💚❤️شما خوبین؟؟ 

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز