2821
2789
عنوان

سرگرمی...💕😍

| مشاهده متن کامل بحث + 12321 بازدید | 2315 پست

@اعتصامی سلام صبحتون بخیر❤

@1740  

@delaram2003  

https://irsv.upmusics.com/99/Hoorosh Band | Shayad Ye Shab Baroon (320).mp3

پاشوو پاشوو😃🌺                                                                جووووووون دل😍 پاشو برقص 💃🏼الکی ادا حال بدارو در نیارر🧕🏻😁(1740)نسترن با تو دل من❤توی گلخونه ی یاره💐وقتی نیستی تک و تنها🙁 لحظه هارو میشماره 🧐نسترن ای عشق من حرفی بزن💕🙏🏻بگو تورو به خدا تو دلت مال کیه🥴🤨تو حواست جای دیگست و🥺😥خودت نمیدونی بخدا نمیدونی بخدا ☹️☹️چیزی بگووو حرفی بزن وگرنه میمیره دلم💔😞😞😁گلخونه قلب کی بود☹️که عشقمو گرفت ازم🥺🥺

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پری اهنگ قری بزار😂😂

سلام صبح بخیر 

چشم😁

پاشوو پاشوو😃🌺                                                                جووووووون دل😍 پاشو برقص 💃🏼الکی ادا حال بدارو در نیارر🧕🏻😁(1740)نسترن با تو دل من❤توی گلخونه ی یاره💐وقتی نیستی تک و تنها🙁 لحظه هارو میشماره 🧐نسترن ای عشق من حرفی بزن💕🙏🏻بگو تورو به خدا تو دلت مال کیه🥴🤨تو حواست جای دیگست و🥺😥خودت نمیدونی بخدا نمیدونی بخدا ☹️☹️چیزی بگووو حرفی بزن وگرنه میمیره دلم💔😞😞😁گلخونه قلب کی بود☹️که عشقمو گرفت ازم🥺🥺
سلام صبح شمام بخییر😍چشمت بی بلا😜ترجیحا ترکی باشه😂

برقص ببینم

😂😂

من بیشتر اهنگای ک دارم اینجا لینک میزارن دان میکنم😂😃

هر چی خواستی خواستی به‌خودم بگو😍😁

انقد حرصم میگیره استیکرا مستطیل میان برام تو ی تاپیک کامنت گداشتم استارتر برگشته تک استیکر فرستاده اونم مستطیل😑😑نفهمیدم ریئکشن چی بوده😐

کاربری 1402به بعد دست خودمه☺
انقد حرصم میگیره استیکرا مستطیل میان برام تو ی تاپیک کامنت گداشتم استارتر برگشته تک استیکر فرستاده ا ...

الهی😂😂😂

@ایمان۹۷   @به_کبودی_یاس   @دختر_مهربون_باادب   @مائده6525221   &nb ...

سلام اومدم

از الان دلم واسه پسرم میسوزه 😥پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش، همکلاسیاش میگن:اوووووف! چه مامان جیگری😌🤤بچه ام اعصابش خورد میشه خو😒
@فاطی_خانوم_علی_آقا   سلام نامووووس😬😬

سلام داداشم با غیرت چطوری😍🤪

Hewho                                kneels before god can stand befor               🦋   anyone.                                                                                                                                                                                                       کسی که                      در مقابل خداوند زانو بزند                                                                                                       میتواند در مقابل هرکسی بایستد💙.
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز