2777
2789
عنوان

واکنش دوستم ..

158 بازدید | 17 پست

سلام . من یکبار دیگم گفته بودم یکی از دوستام خیلی باهاش صمیمی هستم و خیلی خيلی زیاد برام عزیزه و اونم همینطور باهام صمیمی هست . یعنی تا حالا پیش نیومده بود که بگه زیاد پیام میدم بهش یا مزاحمش هستم . 

الان یچیزی دیدم براش فرستادم نگا کرد ولی چیزی نگفت با اینکه مدت زیادی آنلاین موند .بعدش من یچیز دیگه نوشتم .اون اومد و گفت بیکار . 

یعنی با این حرفش به من گفت بیکار ‌...

منظورش همین میشه که یعنی تو چقد بیکاری به من پیام میدی.در صورتی که سه چهار روزه اصلا پیام ندادم .

شاید باورتون نشه ولی از اعماق قلبم دلم شکست .

نمیخام دیگه بهش پیام بدم .

گاهی ادما یه حرفایی میزن طرف نابود میشه و دلش هم میشکنه ..💔💔

بنظرتون چیکار کنم که درگیرش نشم ؟ خداشاهده جوری حالم بده که اشک تو چشمام جمع شده و کلا حال دلم خراب شد . 😔😔😔😔😔😔

مطمئنی گوشی دست خودش بوده گاهی بعضی ها گوشی رو برمیدارن اذیت میکنن ها مثلا برادری همسری بچه ای کسی

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مطمئنی گوشی دست خودش بوده گاهی بعضی ها گوشی رو برمیدارن اذیت میکنن ها مثلا برادری همسری بچه ای کسی

نه گوشیش کلا دست خودشه . شغلش کلا با گوشی هست و من میدونستم این ساعت ساعته بیکاریش هست و یچیزی دیدم و همیشه از این چیزا براش میفرستادم اولین بار نبود .واکنش خوب داشته و باهم خندیدیم .ولی امروز با این حرفش نااایودم کزد ....

میتونی دوستای بهتری پیدا کنی ولش که اصن شایدم شوخی کرده

بابا ما دوستامون انقد چیز بهم میگیم یدفه وسط دوستت دارم و اینا فوش میدیم ضدحال میزنیم

‌ ‌ off💫 ‌ ‌ ‌تیکر تولدم💫 ‌
میتونی دوستای بهتری پیدا کنی ولش که اصن شایدم شوخی کرده

فک نکنم شوخی باشه . چون لحن شوخی هاش فرق داره . کلا هیچ عکس العملی نشون نداد فقط نوشت بیکار ....قلبم شکست ... من خودم از اینکه دوست داشته باشم بدم میاد و تنهایی رو ترجیح میدم ولی این رو چون دوست دارم و برام خیلی عزیزه باهاش صمیمی هستم 

بابا ما دوستامون انقد چیز بهم میگیم یدفه وسط دوستت دارم و اینا فوش میدیم ضدحال میزنیم

میدونم .منم همینطور . ولی خب هیچ گونه عکس العملی نداشت فقط گفت بیکار .... 

شاید سوتفاهمی چیزی پیش اومده برو باهاش حرف بزن

نه نمیخام پیام بدم بهش . چون دلم بدجور شکست . شاید باورت نشه قلبم تکه تکه شد . لحن شوخی هاش رو میدونم برای همین میگم این حرفش شوخی نبوده . بنظرت چیکار کنم بهش پیام ندم و درگیر این موضوع نشم ‌؟اخه من از اون ادمام که تا یه هفته شایدم دو هفته دلم و قلبم و روحم درگیر این موضوع هست 😔😔

نه نمیخام پیام بدم بهش . چون دلم بدجور شکست . شاید باورت نشه قلبم تکه تکه شد . لحن شوخی هاش رو میدون ...

دوست جدید پیدا کن انقد نرو تو تاپیکای منفی نرو پی چیزای منفی با یکی چت که تو یخ گروه چت عضو شو حرف بزنین با دوستایی که اینجا داری بحرف

‌ ‌ off💫 ‌ ‌ ‌تیکر تولدم💫 ‌