2777
2789

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

جهت خنده و سرگرمی هستش ماجرای خودمم نیس🤣🤣🤦‍♀️

اومدم دست شویی نشستم بعد ۵ دقیقه یادم اومد
واسه مسواک زدن اومده بودم
نخند . تو مشغله ذهنی منو نداری!🤣

(تیکر تولدمه) سگ مظهر وفاداریست...اما همیشه میگویند مثل سگ پشیمون میشی...آری همیشه اخر وفاداری پشیمانیست...
😐😐😐

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂دست خودم که نیست 

زیاد دنیارو جدی نمیگیرم ....چرا باید غمگین باشم وقتی دنیا دوروزه ....انقدر جلو مشکلات محکم ایستادم که بهم گفتن تو دیگه کی هستی :مارفتیم بای بای مارفتیم بای بای ....من جلو مشکلات زانو نزدم چون خدارو باور داشتم و اعتماد داشتم ....خدا همیشه با منه ....اگه میخوای کمکت کنه باید باورش کنی ....یه نقطه زیر باورت می‌زاره و میشه یاورت،⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

یبوست هیچ گاهی دارم جدیدا بهتر شدم

ولی برای نفخ چیکار میکنید 

یعنی چیزی هست بخوریم دیگه نفخ نکنیم

اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆
@______negar______     ب ریدنمونم کار دارین😐😭🤣😂

قااااه_قاااااه😂#  

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
بچه فامیلمون یبار داشت می‌رفت بیرون گفتم کجا میری سرده  گفت میرم دسشویی طولانی 🤣🤣🤣

واااای حالا من ی بار اومدم تو حیاط فامیلامون تو حیاط نشسته بودن یه مامانی دخترش هی میگف با کی بازی کنم حوصلم سررفته اونم تا دید من اومدم  گفت نرگس اومد بازی کنید(اونموقع ۱۱سالم بود) دختره پرسید مامان کجا برم مامانش گفت هرجا نرگس میره برو منم گفتم نه من ک میخوام برم دستشویی✋🤣