2777
2789
عنوان

پوشش

206 بازدید | 16 پست

بچه ها راجب چیزی باهاتون صحبت میکنم ولی چون حالا نظرتون با من مخالف شد یا اعتقاداتتون چیز دیگه بود نیاید چرت بگید برای من

من تا سال های پیش ب چادر سر کردنم گیر میدادن ب ناخن بلند کردن داداشم گیر میداد ولی به مرور زمان دیگه کار نداشتن حالا ی مشکلی داشتم این که دوست ندارم پوششم ساده باشه مثلا مانتو جلو باز اونم از زیر استین حلقه ایه نسبتا بلند یا یکم راحت تر نمیخوام خیلی باز باشم نه خیلی بسته مثلا دیدین مدلای مختلف اومده پوشش که طرف لباسی ک زیر مانتو جلو بازش رو پوشیده بزاره تو شلوارش بعد مانتو جلو باز رو بپوشه،نمیزارن همچین پوششی داشته باشم اگر بمونه عقده میشه،الانم نیاید بگین شوهر کن دوست دارم تو مجردی اینطور باشم شانس ندارم شوهرم بکنم باز اون گیر میده،میگن اگه ب چیزی فکر کنی تصویر سازی کنی اتفاق میوفته دو سه بار ب چیزی ک خواستم با این روش رسیدم بهش الانم نمیدونم بشه با تصویر سازی و نوشتن نظر بابامو عوض کنم یا شما راه کاری دارین؟

بهت حق میدم راجع به پوششت خودت باید تصمیم بگیری

اگر خانوادت منطقین صحبت کن

بگو انتخاب من اینه

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

نمیدونم عریزم .خودم حاضر نیستم اینطور لباس بپوشم . ولی خب باهاشون منطقی حرف بزن حجاب زورکی رو خدا هم قبول نداره

لطفا فقط خانم ها در تاپیک های من شرکت کنن بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚 گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بهت حق میدم راجع به پوششت خودت باید تصمیم بگیری اگر خونوادت منطقین صحبت کن بگو انتخاب من اینه

درست میگی باید منطقی صحبت کرد حرف هم بیوفته میگن دختری فرق داری داداشت پسره هر غلطی میکنه بکنه دودش تو چشه خودش میره واقعا حالم بهم میخوره انقدر دختر پسر کردن چیزی ام بگم دعوا راه میوفته

نمیدونم عریزم .خودم حاضر نیستم اینطور لباس بپوشم . ولی خب باهاشون منطقی حرف بزن حجاب زورکی رو خدا هم ...

من بخدا دختر بدی نیستم از اون ها هم نیستم که هرزه باشم عوضی باشم زندگی معمولی دارم خدا رو هم دوست دارم فقط حجاب اینطوری رو دوست دارم شاید بعده ی مدتم زده بشما ولی خب جوونم دیگه چه کنم

درست میگی باید منطقی صحبت کرد حرف هم بیوفته میگن دختری فرق داری داداشت پسره هر غلطی میکنه بکنه دودش ...

چندسالته عزیزم؟؟

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
ی سوال اینکه چجور میشه تو نی نی سایت نام کاربری عوض کرد؟

نمیشه عوض کرد

من بخدا دختر بدی نیستم از اون ها هم نیستم که هرزه باشم عوضی باشم زندگی معمولی دارم خدا رو هم دوست دا ...

میدونم عزیزم . خودم هم هیچ وقت ادما رو از پوششون قضاوت نمیکنم . گلم ولی بعضی چیزا شور جوونیه دیگه نذار بخاطرش با خانوادت لج بیفتی مثلا بهشون بگو موقع مهمونی بذارید بپوشم

لطفا فقط خانم ها در تاپیک های من شرکت کنن بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚 گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

من بخدا دختر بدی نیستم از اون ها هم نیستم که هرزه باشم عوضی باشم زندگی معمولی دارم خدا رو هم دوست دا ...

عزیزم حجاب ربطی به باخدا یا بی خدایی نداره

مگه میشه گفت هر آدم محجبه ای مومنه؟

شما هم که نمیخوای لخت بگردی

عزیزم حجاب ربطی به باخدا یا بی خدایی نداره مگه میشه گفت هر آدم محجبه ای مومنه؟ شما هم که نمیخوای ل ...

منم اعتقادم نظر حجاب اینه که مهم ذات و شخصیته شاید یکی با حجابه ولی اصلا ادم درستی نیست

میدونم عزیزم . خودم هم هیچ وقت ادما رو از پوششون قضاوت نمیکنم . گلم ولی بعضی چیزا شور جوونیه دیگه نذ ...

اتفاقا بیرونو مهمونی اصله کاریه که نمیزارن بابام میگه ب خاطر شغلم زشته و دوستام یهو دیدی پیداشون شد ابرومون میره یکی نیست بگه تو ک میگی زندگی ادم ب کسی ربطی نداره پس چرا حرف مردم برات مهمه یا حرف فامیل

منم اعتقادم نظر حجاب اینه که مهم ذات و شخصیته شاید یکی با حجابه ولی اصلا ادم درستی نیست

درسته