2777
2789
عنوان

یکی از اشناها

108 بازدید | 15 پست

زنه دوتا بچه داره 8 ساله اینا ازدواج کرده تازگیا شوهرشم معتاد شده خلاصه الان بیچاره رو مادر وشوهرش انداخته برون میگه برو میخوایم طلاق بدیم میخوان خونشون. از دستش بگیرن بدن به اون یکی پسرش خلاصه اینا پنج تا داداشن چهار تا داداش معتاد سه تا داداش زن طلاق داده

با این میخواد بشه 4 تا یه دختر هم طلاق گرفته خدایی چرا خدا جوابشونو نمیده انصافه اخه بدبخت امروز تولد پسرش بود کیک اینا گفته بود مادر شوهرش پسرشو یاد داده صبح برداشته کتکش زده

اونم مجبور شده بره خونه باباش😭😭

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چ در جریان همه چی هم هستی

فامیلمه فامیل نزدیک بدبخت عروسه رو وقتی مادر شوهرش انداخته بود برقو گاز اینا رو قطع کرده بود صبح ها میرفت خونه خودش شب ها میومد خونه بابام میخوابید و شام میخورد

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
 فامیلمه فامیل نزدیک بدبخت عروسه رو وقتی مادر شوهرش انداخته بود برقو گاز اینا رو قطع کرده بود ...

خدا جوابشونو بده

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
انصافا اینو دیگه از کجا آوردی بچه آوردن باید برپایه خونواده طرف باشه

قبلا اینجوری نبود ک قبلا معتاد نبود مرده میرفت کار میکرد الان تازه مرده معتاد شده اصلا خرجی نمیده حتی یارانه هارو هم برداشته

زنه بگه مگه شهر هرته،پدرشون رو در بیاره زدن و نخوردن پرو شدن

بیچاره تکو تنهاس چیکار کنه دیگه فرض کن یه دفعه پنج تا مرد پیششه اینا بخوان بزنش چیکار کنه خانوادش هم راه دوره عروس عمومه ابنا اینجوری میکنن شبا میومد خونه بابام میخوابید 

بله به نظرت به چنین خانواده ای امید میشه داشت که بچه آورد با چه پشتوانه ای

قبلا اینجوری نبود شوهرش الان معتاد شده 

قبلا اینجوری نبود ک قبلا معتاد نبود مرده میرفت کار میکرد الان تازه مرده معتاد شده اصلا خرجی نمیده حت ...

تو شرایطش نیستم ولی اگه بخاد آلاخون والاخون بشه با دوتا بچه بره خودشو بچه هاشو به بهزیستی معرفی کنه تو چنین شرایطی بچه ها بزرگ نشن بهتره

قبلا اینجوری نبود شوهرش الان معتاد شده 

آخه چهارتا داداش معتاد یعنی یک درصدم حدسشو نمیزد خیلی عجیبه برام حالا یه نفرشون اینطوری بود یه چیزی طلاقم که براشون فرمالیته است

تو شرایطش نیستم ولی اگه بخاد آلاخون والاخون بشه با دوتا بچه بره خودشو بچه هاشو به بهزیستی معرفی کنه ...

مگه میزارن امروز پاشد رفت شهر باباش تا بره شکایت کنه با شکایت هم چیزی درست نمیشه میدونم لعنت به این قانون