2777
2789
عنوان

علائم

119 بازدید | 19 پست

من الان محل کارمم تا پریودیمم ی هفته مونده از دوروز پیش شکم و کمرم درد گرفته امروز اسید معدم زده بالا و درد داره سینه هامم نوکش از ی هفته پیش درد میکرده نمیدونم دارم پریود میشم یا باردارم اخه اقدامم کردم چندماهه 

خدایا هزاران بار شکرت😍❤پسرم تاج سرم 🫀❤️‍🔥

علائمت به هردو میخوره 

خدا جونم نمیدونم چطوری ازت تشکر کنم, ممنونم که به حرف دلم گوش دادی 😍😍 خدایا خودت حافظ نی نی من باش.. و به تمام اونایی که منتظرن یه نی نی ناز و سالم بده.. الهی همتون به مراد دلتون برسید عزیزان..💜💜💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واااای من دقیقا همینم الاااااان  به علاوه تیر کشیدن سمت راست زیر شکم و کمر درد  منم 10 ر ...

منم سمت راست تا ببخشید واژنم الان سه هفته س ی هو تیر میکشه الانم یه هفته مونده به پریودیم ولی علائمو دو سه هفته س دارم 

تو اقدامی عزیز؟

یعنی این علائم برای بارداری هم هست؟

آره من ماهی که باردار شدم علائم پریود هم داشتم

خدا جونم نمیدونم چطوری ازت تشکر کنم, ممنونم که به حرف دلم گوش دادی 😍😍 خدایا خودت حافظ نی نی من باش.. و به تمام اونایی که منتظرن یه نی نی ناز و سالم بده.. الهی همتون به مراد دلتون برسید عزیزان..💜💜💜
آره من ماهی که باردار شدم علائم پریود هم داشتم

من دمای بدنم خیلی بالا رفته دوروزه خیلی گرممه درحدی که خونه تاپ تنمه عرق میکنم انگار بدنم  ی هو گر میگیره 

از سه هفته قبل داری علائم؟؟  زود نیس  من دوسه روزه  من ترشح لوسیونی هم دارم

من حدود یک ماه پیش یعنی دقیقا تخمک گذاری قبلیم رابطه که داشتم ی هفته بعدش علائمم شروع شده 

من حدود یک ماه پیش یعنی دقیقا تخمک گذاری قبلیم رابطه که داشتم ی هفته بعدش علائمم شروع شده 

ان شاالله با خبرا خوب بیای عزیزم 🌼😘🌈

بصبر تا موعدت بی بی بزن 

منم میمونم تا موعد ببینم چی میشه 

من دمای بدنم خیلی بالا رفته دوروزه خیلی گرممه درحدی که خونه تاپ تنمه عرق میکنم انگار بدنم  ی هو ...

آرره اگه عرق میکنی احتمال بارداری هست عزیزم، ان شالله بارداری 😍😍

آرره اگه عرق میکنی احتمال بارداری هست عزیزم، ان شالله بارداری 😍😍

جدی؟ یعنی پریودی گر گرفتگیو عرق کردن نداره؟ 

اگه باشم که خیلی خوبه   

ان شاالله با خبرا خوب بیای عزیزم 🌼😘🌈 بصبر تا موعدت بی بی بزن  منم میمونم تا موعد ببینم چی ...

مرسی عزیزدلم انشالله توام خبرای خیلی خوب بیاریو ی نینی ناز بیاری و همیشه دلت شاد باشه