2777
2789
عنوان

کیا خارج زندگی میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 2612 بازدید | 192 پست
تو از روستاتون تا حالا بیرون نرفتی‌...واقعا کی مجبورت کرده دروغ بگی؟!

عقده ی خارج رفتنش مجبورش کرده

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

https://uupload.ir/files/d6qg_img-20210301-wa0002.jpg ستایشم کنید

واااای اصلا باور نمیکنم اونی ک الان تو خیابون از جلوم رد شد شما باشید،خدارو شکر ک توی کشور غریب یه هموطن پیدا کردم،خدایا ممنونم

اگر بی‌رحمانه شکسته شدی اما هنوز شجاعت آن را داری که با موجودات زنده دیگر مهربان باشی،تو یک انسان سرسخت با قلب یک فرشته ای.🤗🍃🌈♥️🧚‍♀️
میگم فدات بشم فقط اسم کشورو نمی‌گم و نحوه‌ی مهاجرت که معمولا ازم سوال می‌کنن چون اطلاعاتم به‌روز ...

خدانکنه عب نداره بقیه رو بگو مرسی❤😃

خارج-ندیده-کی-بودم-من# 💔😂

یع دخی بهمنی 😇❤😜با پشتکار:)شجاع:)مهربون:) و...عاشق💔💓...بع آرزوهایم قول رسیدن دادم😍....سَنَ سِویوروم😍😜❤....کاربر جدید نیستم دوتا کاربری قبلیمو خودم ترکوندم☺.....اگع بی احترامی کردی و جوابتو ندادم بدون فهمیدم که نمی ارزه باهات بخوام هم کلام بشم😉😜....اول عاشق خدام😍😍😍......یع دختر لرع پرانرژی که به لر بودنش افتخار میکنه😍😍😇💓لر لرستان-خرم آبادم😍☺❤...میشه برای آرامش دلم یه صلوات مهمونم کنی؟:)  ❤...❤عاشق سریال هرجایی و میران و ریانم😍😍😍😍حتما پیشنهاد میکنم سریال هرجایی (تردید*) رو ببینید عالیه❤😍
تو از روستاتون تا حالا بیرون نرفتی‌...واقعا کی مجبورت کرده دروغ بگی؟!

دوست داره جایی ک متولد شده رو برع ببینه اخه از 7 سالگی مهاجرت کرده😂😂😂😂

امیدوارم برنده بشی، توی اون جنگی که به هیچکس درباره اش نمیگی:)
یچیزی بگم هرجایی از ایران بهتره حتی ترکیه💔😥 )کشورایی که جنگ هست رو نمیگم)

ترکیه خوبه من خیلی دوس دارم استانبولو ۳سال پیش یه تور ۸ روزه استانبول رفتم موقعی که دلار ارزون بود

یه بارم‌ رفتیم مسکد سنتپتزبورگ که واقعا ترکیه خیییلی بهتر بود روحیاتشون بیشتر به ایرانیا میخوره روسا واقعا اومای سردو خشکین

خودتونو دوست داشته باشید

😂😂

خیلی با حالید

مردم چ عجیب شدن                                                                      من فقط ی مداد سیاه بودم ک میخواست گل قرمز بکشه                                                             احترام زیاد توهمش از شیشه بیشتره:)🖖
ترکیه خوبه من خیلی دوس دارم استانبولو ۳سال پیش یه تور ۸ روزه استانبول رفتم موقعی که دلار ارزون بود ...

من یه خواستگار روس داشتم خیلییییی خوشگل بود......... خوش قد و بالا. ولی اینقدر یخ بود. اینقدر یخ بود. واقعا خیلی خوشحالم همسرش نشدم. بی نهایت سرد هستند. از همه نظر. بهش می گفتم من خوشگلم؟ نگام میکرد می گفتن: یاه.
بابا. یاه و زهر مار. یه ابراز احساساتی بکن اخه. هیچ حرفی هم واسه گفتن نداشتیم. 

خدایی خیلی پررویی😐😑

مرسی دوستان

یکم خندیدیم

متفرق شیم😂😂

مردم چ عجیب شدن                                                                      من فقط ی مداد سیاه بودم ک میخواست گل قرمز بکشه                                                             احترام زیاد توهمش از شیشه بیشتره:)🖖

ببین جوراب جون (با این اسم کاربریت آخه😂😂😂)

من هشت نه سالی میشه زدم بیرون

یه‌جا نموندم

کشوری که الان هستن سیتیزن نیستم و رفت‌و‌آمد خونواده‌م آسون نیست.

غیر از اون ولی یه چیزای کلی در مورد زندگی خارج از ایران هست

خوباش اینکه تو رانندگی روانت صاف نمیشه😑

درامد (حتی پایینترین مشاغل) واسه زندگی کفاف میده

هر وقت بخوای بری بیرون همونجوری میری😂 مانتو و شال نمیخواد، آرایش و آلاگارسون نمیخواد! فقط لباس خواب نداشته باشی کافیه🥴

کسی به آدم زُل نمی‌زنه ولی با عرض شرمندگی دلم گاهی واسه متلک شنیدن تنگ میشه😂

هیییییچکس حق نداره توی اتاق که باهات تنها شد متلک جنسی بگه. پوستش قلفتی کنده‌ست. پس خیالت بابت این بحثا راحته همیشه

تورم به‌شدت پایینه و میتونی واسه سالهای بعد بدون استرس برنامه‌ریزی مالی کنی

زن و شوهری که با هم کار می‌کنن از نظر مالی راحت راحتن 

جامعه‌ی ایرانیا و دوستای خوب برای وقت‌گذروندن عالین

بچه‌ها از دبیرستان شوت میشن سر کار پاره‌وقت و یواش‌یواش از نظر مالی مستقل میشن. پس دغدغه‌ی تو نیست که واسه‌ی نوه و نتیجه‌هاتم خونه و ماشین کنار بذاری

بدیش دلتنگی کردنای خونواده مخصوصا بابامه

اکثر مهاجرای هموطن دلشون واسه ایران تنگ میشه که من این مشکلو ندارم

دیگه چی بگم؟ خودت بپرس

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***