2777
2789
عنوان

میگما.

117 بازدید | 19 پست

مادربزرگم دیروز درمورد داروهاش پرسید گفتم معدت درد میکنه اینقدر دارو نخور شیاف خوبه   گفت نه بابا

چندساله استفاده میکنم اصلا اثرنداره   

گفتم زود حتما بلندمیشی.  

گفت نه ؟....

بعدش یکم مکث کرد گفت بی ادبیه ها.   آخه آدم عقل داره ازجلو میره رحم دارو.  چه ربطی به کمر وروده داره که میگی 

گفتم مگه ازجلو استفاده میکردی 😬

گفت آره 

وای یهو هرکاری کردم خندم بند نیومد😂😂😂

گفت چرا نگفتی من پیرم نمیدونم 

گفتم هربار میخواستم توضیح بدم گفتی میدونم مجال ندادی.   😆😆😆😆

ضررنداره. عوارضی چیزی🤒🤷

خودشم مقعدی بود همه شیاف ها😬🚶🚶🚶🚶🚶

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂

ببرش دکتر

مردم چ عجیب شدن                                                                      من فقط ی مداد سیاه بودم ک میخواست گل قرمز بکشه                                                             احترام زیاد توهمش از شیشه بیشتره:)🖖

وای شوخی 😐😐😐😐😐😐😐😐

تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍

اون رحم دیگه رحم سابق نمیشه 😐😐😐😐

تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍
من ریسه میرفتم. ازخجالت رفتم اتاق. تاناراحت نشه گفت کجا رفتی گفتم باتلفن میحرفیدم تلفنم رو زمین کنار ...

بنده ی خدا بلد نبوده، آیا بعدش دردش نمی‌گرفته؟ 

درسته منم نتونستم نخندم ببخشید اما دلم براش سوخت