2777
2789
عنوان

رگ به رگ شدن کمر😫😫😫😫😫😫😫

28006 بازدید | 21 پست

بچه ها چندروزه خونه تکونی دارم امروز اومدم خم بشم یدف کمرم رگ ب رگ شد اصلا حالم خوب نیس بگید چی کنم فقط بتونم سرپا بشم دوتا بچه دارم مادرشوهرمم پیره بامنه نمیتونم کارام بمونه اینجوری

آرزومیکنم زیرتموم کارنامه های زندگی امضای خداباشه  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من هر یکی دوماه اینجور میشم همین الانم شال بستم و ویکس مالیدم یه هفته طول میکشه تا سر پا بشی مدام چرب کن وشال ببند

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز....میکشم ناز یکی تا به همه نازکنم....🥰خدایا همیشه مواظب فرشته کوچولوهام باش😍 
البته اینم بگم صب از دکتر اومدم دکتر دیکلوفناک و یدونه امپول عضله شل کن زد ولی هیچ فرقی نکردم

کم کم نرم میشه...درکت میکنم چون خیلی کمرم میگیره 

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز....میکشم ناز یکی تا به همه نازکنم....🥰خدایا همیشه مواظب فرشته کوچولوهام باش😍 
من هر یکی دوماه اینجور میشم همین الانم شال بستم و ویکس مالیدم یه هفته طول میکشه تا سر پا بشی مدام چر ...

😔😔😔😔😔تو روخدا نگو اخه دردش خیلی بده

😔😔😔😔😔تو روخدا نگو اخه دردش خیلی بده

عادت کردم الان سه هفتس مدام شال میبندم یه دفعه میبینم مثلا سر سفره نشستم یه صدا میده وتا کف پام یه طرفه تیر میکشه

عادت کردم الان سه هفتس مدام شال میبندم یه دفعه میبینم مثلا سر سفره نشستم یه صدا میده وتا کف پام یه ط ...

اره افرین الان داره تا کف پام تیر میکشه

😨😨😨😨ای بابا پس با این قوم لوت چیکارکنم من

خوب میشی بگو شوهرت چرب کنه ومحکم ماساژ بده که رگا جاشون بیفتن....منم دو تا بچه کوچیک دارم هر وقت کمرم میگیره با هر بدبختی شده کارمیکنم 

خوب میشی بگو شوهرت چرب کنه ومحکم ماساژ بده که رگا جاشون بیفتن....منم دو تا بچه کوچیک دارم هر وقت کمر ...

منم‌ دارم کار میکنم کارای خونه تکونی رو میگم 😪