2777
2789
عنوان

دوختن مانتو

139 بازدید | 7 پست

سلام خانوما به نظرتون برای دوختن مانتو آستین مدل آبشاری و چین درشت کمر، و یه شنل کوچیک برای روی مانتو خوب میشه؟ عکس لود نمیشه متاسفانه😣😢

از این کاربری دو نفر استفاده می کنند.من و خواهرم. سپیده و هدیه

قدیمیه ک شنل چیه بابا

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

نمیتونم تصورش کنم اصلااااا...‌اگرتونستی عکس آپلود کن

محمود دولت آبادی در کتاب کلیدر میگه : در من چیزی کم بود و در زندگانی هم چیزی کج بود ؛ میان ما و زندگانی چیزی گنگ بود ؛ ما دیر آمدیم یا زود ، هر چه بود ، به موقع نیامدیم ؛ گذشت و بهتر که میگذرد....

جدی؟ آخه من دوست دالم

هر کی می خواد حامله بشه اول می ره یه مانتو شنلی می خرد!!!    استارتر قدیمیه یه چیز جدید انتخاب کن!!

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤
هر کی می خواد حامله بشه اول می ره یه مانتو شنلی می خرد!!!    استارتر قدیمیه یه چیز جدید ان ...

شنلش بلند نیست تا روی سینه به زور برسه

وآاااای منظورت مدل کیمونو هست انشالله. خفاشی ک منظورت نیست!؟؟؟ بعد میخوای رو اینا شنلم بندازی! چقدر ...

عزیزم شنلش اصلا بلند نیست تا روی سینه هم بزور برسه