2777
2789
عنوان

ساندویچ ساز

743 بازدید | 39 پست

سلام بچه ها نون تست خریده شوهرم گفتم تو ساندویچ ساز چی درست کنم باهاش؟

موادی ک خونه دارم کالباس و همبرگر و پنیر پیتزاست.   .

چیزی در میاد ازش؟

صلوات  

ی لایع نون تست بزار روش سس  بزن همبرگر سرخ شده سایز نونت ببر پنیر بزار و نون روش و ببند در دسگاه و تمام

با کالباس هم همینطور 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کالباس

قارچ

فلفل دلمه 

پنیر پیتزا

بریز 

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

من همبرگر سرخ میکنم لا نون باگت یا تست میذارم توشم پنیر و قارچ میریزم میذارم تو دستگاه یا همین شیوه ب جاش کالباس 

من ریخته ام در رگ تو شیره جان🤰هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🥰این هم نفسی چ حس و حالی دارد😇در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
میشه بگی چجور؟ 

اگه فلفل دلمه ای هم داشته باشی با قارج عالی میشه.کالباساتو خورد کن فلفل دلمه و قارچتم یه تفت بده قاطی کن بزار رو نون.پنیرپیتزا  وا ویشن بریز.و نون دومو بزار روش و بزار تو دسگاه

دوستت دارم خدا💞