2777
2789
عنوان

شک به همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 1124 بازدید | 61 پست
تنها راهش اینه تو ماشین ی هدفون بزاری صداشو ضبط کنی گوشیشو‌هک کنی ی روز بگی رفتم شهرستان نری وی جا ب ...

چجوری هک کنم؟یه برنامه خریدم نشد نصب کنم اندرویدش ۵

واتساپش هم رو لپ تاپ نصب کردم ،رو گوشیش هی آلارم میومد مجبور شدم خارج شم

آدم معتمد واسه تعقیب کردن از کجا پیدا کنم آخه،اینم اگه بفهمه مچ منو بگیره همه تقصیرا رو میندازه گردن ...

پس خودت اون کادو انجام بده بقول دوستان هدفون بزار تو ماشین و تعقیب 

تنها راهت اینه مدرک قایل قبول باید داشته باشی 

بزن باران که دین را دام کردند ...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پس خودت اون کادو انجام بده بقول دوستان هدفون بزار تو ماشین و تعقیب  تنها راهت اینه مدرک قایل ق ...

هدفون چجوری؟منظورتون دستگاه ضبط صداست؟خب میبینه تو ماشین بذارم

دوربین هزینه ش زیاده و اونم خیلی زرنگه زود پیدا میکنه

از این دوربینهای بند انگشتی بگیر 

خیلی کوچیکه اندازه یه بند انگشته هم صدا ظبط میکنه هم فیلم میگیره واست ارسال میشه سیم کارت میخوره داخلش

یا داخل ماشین کار بزار یا داخل خونت یه جایی که اصلا متوجه نشه  

😇😇
قیمتش چند ماه پیش دیدم تو گوگل ۵۵۰ هزار تومن بود  بزن گوگل سفارش آنلاین هم داره برات میفرسته

مطمئنه؟ کلاهبرداری نباشه؟آخه برنامه spy24 رو پول دادم خریدم ولی نشد نصب کنم پشتیبانی شون هم ضعیفه جواب نمیدن زود

قیمتش چند ماه پیش دیدم تو گوگل ۵۵۰ هزار تومن بود  بزن گوگل سفارش آنلاین هم داره برات میفرسته

الان دیدم یکی هست بهش چندتا سیم وصله ۶۵۰ تومن هستن ریز تر و بی سیم ۱۹۰۰  

آروم نیستم فقط میگم اگه یک درصد حتی یک درصد از حرفاش راست باشه نمیتونم خودمو ببخشم بعد طلاق

اینجور که میگی حرفاش راست نیس مگه میشه آخه یکم عقلانی فکر کن 

روزهای خیلی خیلی سختی میگذرونم لطفا یک صلوات مهمونم کنید تا زندگیم درست بشه ممنون❤
اینجور که میگی حرفاش راست نیس مگه میشه آخه یکم عقلانی فکر کن 

من الان ۹۹ درصد مطمئنم که یه کارایی میکنه فقط یک درصد میگم اگه حرفاش درست باشه نمیتونم خودم رو ببخشم،میخوام این یه درصد هم مطمئن بشم

من الان ۹۹ درصد مطمئنم که یه کارایی میکنه فقط یک درصد میگم اگه حرفاش درست باشه نمیتونم خودم رو ببخشم ...

یه مدت پنهانی دنبالش باش ببین کجا میره چکارمیکنه براش دام پهن کن بگو بهش امشب میرم فلان جا بعد بچه هارو خونه مامانت بذار برو دنبالش ببسن چکترمیکنه یا کسی میاره خونه یا ن 

بهش بگو پرینت خطتو میخوام ببین چی میگه

روزهای خیلی خیلی سختی میگذرونم لطفا یک صلوات مهمونم کنید تا زندگیم درست بشه ممنون❤