همشو تو یه پست مینویسم اگه میتونید بهم کمک کنید ،اگهنه هم لطفا سرزنش نکنید
هشت ساله ازدواج کردم یه دختر هفت ساله و یه پسر یک ساله دارم،همسرم از همون سال اول مشکوک میزد چندین بار چت دیدم تو گوشیش گفت واسه دوستامه
یه سری یه اس ام اس دیدم شماره رو سیو کرده بود برنامه اس ام اس داده بود ببخشید واسه برنامه مزاحم شدم،زنگ زدم فهمیدم دختره از این پولیاست،گفتم این چیه گغت دوستم گوشی نداره با گپشی من اس داده،یه سری دیگه رفته بودم خونه مامانم شب قرار شد بمونم چون سرکار بود نمیتونست بیاد دنبالم شب به دلم خورد برم خونه وقتی رسیدم دیدم خوابش برده صفحه گوشیم روشن بود نگاه کردم دوستش شماره تلفن اس ام اس کرده بود شماره تلفن این خونه ها که دختر خراب دارن و پول میگیرن و خودشون و در اختیار میذارن رفتم تو لیست تماسش دیدم از صبح که منو رسونده چهار بار تماس گرفته سه بارش و جواب نداده بودن بار چهارم و جواب دادن و سه دقیقه صحبت کرده بود،باز پرسیدم این چیه گفت دوستم پیشم بوده با گوشی من زنگ زده
سری آخرم چند روز پیش بود که رفتم داخل ماشین دارومو بردارم چشمم خورد زیر صندلی یه برآمدگی بود وقتی نگاه کردم یدونه ک ا ن د و م یه قرص تقویت جنسی دو پاکت سیگار قایم کرده بود ازشون عکس گرفتم و گذاشتم سر جاش خواستم این سری حساب شده پیش برم چون اگه بگم مطمئنا میگه مال دوستم بود