2777
2789
عنوان

شک به همسر

1111 بازدید | 61 پست

همشو تو یه پست مینویسم اگه میتونید بهم کمک کنید ،اگه‌نه هم لطفا سرزنش نکنید

هشت ساله ازدواج کردم یه دختر هفت ساله و یه پسر یک ساله دارم،همسرم از همون سال اول مشکوک میزد چندین بار چت دیدم تو گوشیش گفت واسه دوستامه

یه سری یه اس ام اس دیدم شماره رو سیو کرده بود برنامه اس ام اس داده بود ببخشید واسه برنامه مزاحم شدم،زنگ زدم فهمیدم دختره از این پولیاست،گفتم این چیه گغت دوستم گوشی نداره با گپشی من اس داده،یه سری دیگه رفته بودم خونه مامانم شب قرار شد بمونم چون سرکار بود نمیتونست بیاد دنبالم شب به دلم خورد برم خونه وقتی رسیدم دیدم خوابش برده صفحه گوشیم روشن بود نگاه کردم دوستش شماره تلفن  اس ام اس کرده بود شماره تلفن این خونه ها که دختر خراب دارن و پول میگیرن و خودشون و در اختیار میذارن رفتم تو لیست تماسش دیدم از صبح که منو رسونده چهار بار تماس گرفته سه بارش و جواب نداده بودن بار چهارم و جواب دادن و سه دقیقه صحبت کرده بود،باز پرسیدم این چیه گفت دوستم پیشم بوده با گوشی من زنگ زده

سری آخرم چند روز پیش بود که رفتم داخل ماشین دارومو بردارم چشمم خورد زیر صندلی یه برآمدگی بود وقتی نگاه کردم یدونه ک ا ن د و م یه قرص تقویت جنسی دو پاکت سیگار قایم کرده بود ازشون عکس گرفتم و گذاشتم سر جاش خواستم این سری حساب شده پیش برم چون اگه بگم مطمئنا میگه مال دوستم بود

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4626928/سه-ماهه-عقدم-ازوقتی-عقدشدم-ب-طلاق-فکرمیکنم-و-مادرم-گفت-اگه-میخوای-جداشو?postId=143859742هرکس برام گزارش بزنه منم ب نیتش ایته الکرسی و 5صلوات میفرستم توروخدا بزنید

مخاطبشو خدا میدونه کیه 👈👈نفرین بلد نیستم .. فقط دعامیکنم بشی اینی که الان منم (خدایا ب بزرگی و عزتت قسم وقتی میبخشم که بلایی که سرم اورد سرش بیاد و من ببینم) 

😐برنامه داشته اونم چ برنامه ای

با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔  تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی ....                                    مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی.   آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دنبال راهیم که بتونم ثابت کنم

رابطه مون از هر جهت خوبه ،خودش تظاهر میکنه خیلی دوسم داره

ولی من دیگه خسته شدم هر سری چیزی میبینم و سرم و مث کبک زیر برف میکنم

میخوام یجوری مچشو بگیرم که راه انکار نداشته باشه و بتونم به خانواده ش هم ثابت کنم پسرشون چکاره ست

حالا اون بگه ماله دوستمه ، تو باید باور کنی؟  برو پیش روانشناس و اگه شرایطشو داشتی ازش جدا شو& ...

فقط میخوام بهم ثابت بشه که یک درصدم خودم چ سرزنش نکنم 

ثابت بشه صد در صد میرم دنبال طلاق

چرا باور کردی ماله دوستشه😕

اصلا گیریم که ماله دوستشه باید سنگ گذاشت رو همچین دوستی چون دوستا تاثیر میذارن روی آدم

واقعا یه کاری بکن شوهرت به غلط کردن بیوفته

🌈🦄🪐🌧️مهربون باشیم 🌧️🪐🦄🌈