2777
2789
عنوان

باردار بیاید

103 بازدید | 22 پست

کجاهاتون درد میکنه؟من پنج ماهمه یروز شکمم در میکنه یروز پهلوم درد نیکنه یروز قفسه سینم تیرمیکشه میزنه ب معدم.واژنم تیرمیکشه.خواستم ببینم شمام ازاین دردا دارید؟عادیه؟همشون در حد کمن

من ریخته ام در رگِ توشیره جان؛هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان ؛ این همنفسی چه حس و حالی دارد؛درپیکرمن دوقلب دارد ضربان❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ایجانم منم کم کم دارم پیش میرم نمیدونستم همچین دردایی داره

تو ۱۴ هفتگی چه علائمی داشتی

الا ک دارم اینو مینویسم تیکرم روی ۲۰ هست هروقت تیکرم رفت رو ۲۵ بهم بگو تیکرت رف رو ۲۵🤨😍بزا ذوق کنم😁
دیروزم سینه چپم اینقدر تیرکشید که نگو

بخدا انقدر نکران بچم میشما.جدبدا هم ترشحم زرد شده ولی ازمایش عفونت ادراری دادم عفونت نداشتم

من ریخته ام در رگِ توشیره جان؛هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان ؛ این همنفسی چه حس و حالی دارد؛درپیکرمن دوقلب دارد ضربان❤
ایجانم منم کم کم دارم پیش میرم نمیدونستم همچین دردایی داره تو ۱۴ هفتگی چه علائمی داشتی

اون دوران تهوع خییییلب شدید داشتم و رفلاکس معده شدید

بخدا انقدر نکران بچم میشما.جدبدا هم ترشحم زرد شده ولی ازمایش عفونت ادراری دادم عفونت نداشتم

هیچی نیست،من میبینم شکمم داره بزرگ میشه بچه م تکون میخوره آروم میشم،حاملگی واسه بدن حساس یه زن شوخی که نیست! 

هیچی نیست،من میبینم شکمم داره بزرگ میشه بچه م تکون میخوره آروم میشم،حاملگی واسه بدن حساس یه زن شوخی ...

اخه بدبختی من هنوز تکوناشو حس نمیکنم جفتم قدامیه .شما جند هفتته؟

اون دوران تهوع خییییلب شدید داشتم و رفلاکس معده شدید

بچت دختره یا پسر من زیاد بالا نمیارم وقتی گرسنم میشه حالت تحوع میگیرم

الا ک دارم اینو مینویسم تیکرم روی ۲۰ هست هروقت تیکرم رفت رو ۲۵ بهم بگو تیکرت رف رو ۲۵🤨😍بزا ذوق کنم😁