سلام بچه ها من از دنیزیا مزون دو تا ست مانتو شلوار سفارش دادم پولشم یه جا ریختم.امروز یکیش اومد یکیش نه.چی کار کنم؟دایرکت فرستادم یه کلمه گفت واتساپ بزن ادمین فرق میکنم.گفتم واتساپ مردم ولی باز نکرده دبگه جواب نداد.اصلا کسی ازشون خرید کرده؟ممکنه جدا جدا بفرستن؟چون بسته هاشون کوچک بود به زور یدونه رو جا کرده بودن توش.اگه جدا هم بسته بندی کرده باشن بازم بنظرم باید با هم میرسید.نه؟
تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍
والا من خواهرم زیاد از اینستا چیزی میخره همشم میان درسته من خریدام فقط از دیجی کالاست
من از اینستا بار سومم بود خرید کردم اولی به موقع رسید ولی دومی و سومی پشیمونم کردن از خرید اینترنتی.منم دیجی کالا خیلی خرید مردم.حتی گوشی ایفون وسایل برقی.دیجی کالا کارش درسته ولی اینجور خریدا پولو میریزی. بعد بابد بیفتی دنبالشون که چی شد🙁
من از اینستا بار سومم بود خرید کردم اولی به موقع رسید ولی دومی و سومی پشیمونم کردن از خرید اینترنتی. ...
ماهم از دیجی تاحالا خرید طلا و گوشی هم داشتیم ، فقط یه بار یه کلمن خریدم خراب بود ،دیگه مرجوعم نکردم حوصله نداشتم 😄😄😄
تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍
تو اینستا دیدم برا یه نفر کلا به مانتو دیگه فرستاده بودن که رنگ و مدلش اصن اونی نبود ک سفارش داده بود چروک هم بود بعد بهش گفته بودن پس بفرست پولتو بدیم پس داده بود دیگ جوابشو نداده بودن. برا خیلی وقت پیشه ها ولی چون اسمشو خونده بودم که یه موقع از اون پیج خرید نکنم یادم افتاد