zoha_joooooooooooooo مدیر استارتر عضویت: 1399/10/26 تعداد پست: 83 عنوان پسرفت 160 بازدید | 15 پست من بابام وکیله و وضع مالی از عالی عالی تره ولی بابام خسیسه و امروز اومد دیدم ماشینشو فروخته ماشینمون سانتافه از این جدیدا بود ولی رفته زانتیا خریده چیزی که من ازش متنفرم بگید چیکار کنم لمروز یک عالمه گریه کردم(توی تاپیک پیش گفتم ۱۲ سالمه) 1399/12/13 | 13:38 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شالی1396 عضویت: 1399/02/10 تعداد پست: 24663 وقتی بزرگ شدی زانتیا نخر من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود
mackenzie عضویت: 1398/04/19 تعداد پست: 687 خودتو درگیر بزرگتر ها نکن میشه برای مادر بزرگ عزیزم و خاله ام و پدربزرگ هام یه صلوات بفرستی فرستادین بهم بگین ممنون
"_اریحا_" عضویت: 1390/05/28 تعداد پست: 26906 جسارتا اگه ۱۲ سالتونه تصمیمات مالی پدر و مادرتون به شما مربوط نمیشه خیلی . امیدوارم ناراحت نشی و درک کنی حرفمو وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....
ویشکاا عضویت: 1398/04/24 تعداد پست: 956 متاسفانه نظر تو الان مهم نیست مال خودشه هر کار بخواد میکنه نمیتونی بگی چرابزرگ شدی پول دراوردی هر کار دلت خواست با پولت بکن
یاسی_ام عضویت: 1398/10/08 تعداد پست: 6315 اگه خسیس بود کلا سانتافه نمیخرید 🤨🤨 رویاها قشنگ میشن ❣وقتی هدف ❣رسیدن به تو باشه ...❣
zoha_joooooooooooooo مدیر استارتر عضویت: 1399/10/26 تعداد پست: 83 اگه خسیس بود کلا سانتافه نمیخرید اون برای خیلی وقت پیشه سانتافه مدل ۲۰۱۵ بود کلا خسیسه
دریا_خانووم عضویت: 1399/06/15 تعداد پست: 70002 من اصلا کاری با داستانت ندارم۱۲ سالته اینجا چیکار میکنی؟؟؟اینجا سوالاتی پرسیدم میشه که برای سن شما زوده مامانت میدونه اینجا عضوی؟؟؟بذار اینجا راحت سوالامونو بپرسیم یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😅😄 عاقل همه را به پشم خود بسپارد🙈
گومبولی عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 48690 پدر و مادرها اجازه نمیدن سختی های مالی و گرفتاری هاشونو بچه هاشون متوجه شن شاید پدرتون در تنگنای مالی هستن و مجبور به فروش ماشین بودن با نهایت احترام ؛ این سایت و سوالات و مطالب ش مناسب سن تون نیست . 🌹 ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود گویی مهمان ویژه ای در راه است ....
zoha_joooooooooooooo مدیر استارتر عضویت: 1399/10/26 تعداد پست: 83 کاش منم یه روز برم خونه ببینم بابام سانتافه فروخته زانتیا خریده😅 چرا آخه؟؟خیلی متنفرم از زانتیابابامم میدونه همه مال و اموالشم به نام من و خواهرمه و اون سانتافه هم به نام خواهرمه که امسال ۱۹ سالش میشه ولی کاری نمیکنهمن خیلی احساسیم و همه ام میدوننولی بابام دائم اذیتم میکه برید تاپیک قبلو بخونید متوجه میشید
مسعودmasoud عضویت: 1399/06/22 تعداد پست: 504 باور کن سانتافه برا شهر اصلا خوب نیست.. ماشین بزرگیه ..سرو ته جمع کردنش خیلی راحت نیست و جاپارک هم راحت براش پیدا نمیشه.. من چند مدل ماشین داشتم .. همین تیبا 2 یا پراید یا 206 اگه خوب باشه بهتره...
zoha_joooooooooooooo مدیر استارتر عضویت: 1399/10/26 تعداد پست: 83 باور کن سانتافه برا شهر اصلا خوب نیست.. ماشین بزرگیه ..سرو ته جمع کردنش خیلی راحت نیست و جاپارک هم ر ... من به ماشین بزرگ عادت دارم ولی یهو اومدیم رو ماشین مدل پایین زانتیاااااااا متنفرررررم