2777
2789
عنوان

خانوما بیاین،😭😭😭😭

89 بازدید | 8 پست

سلام بچه ها من با نامزدم رابطه بدون دخول داشتم و باکره هم هستم الان 6روزه پریودیم عقب افتاده و از همون اول بی بی چک چند لار استفاده کردم منفی بود دیشب رفتم دکتر گفت باید ازمایش بدی هر چی به دکتر گفتم باکره ام گفت از کجا معلوم ...چون امکان بارداری تو دختر باکره کمه ...درسته حرفش یا ن دعا کنید باردار نباشم چون دارن جدا میشم 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

انشالله نیس منم یه دفعه دوران عقدم ۴۰ روز عقب انداختم احتمالا هورمونات بهم ریخته 

دخترم تو قشنگ ترین اتفاق امسال منی😍😘🥰🤩 دوست عزیزاگه داری امضامو میخونی لطفا برا سلامتی دخترکم یه حمد مهمونم میکنی 🙏😊

منم رابطه سطحی بدون دخول داشتم و باکره هم هستم. البته دو روز که عقب انداختم رابطه داشتم. یک ماه پری نشدم . بی بی زدم منفی بود. آخرشم آمپول پروژسترون زدم که شدم. آمپول پروژسترون تو بارداری باعث میشه حتی بچه سفت شه ولی باردار نباشی پریود میشی

وایییییییی درکت میکنم 😭😭😭😭😭😭😭😭 منم   اوضاع تورو داشتم از استرس مردم  فق ۵ درصد  دخترا  هستن که  باکره هستن ولی ممکنه باردارشن‌ منم پریودیم  عقب افتاد  و  بی بی چک زدم منفی شد حتی یه سری علائم هم داشتم مثل ترشحات که بوشون فرق  کرده بود ... اگه میتونی بدون این که نامزدت بفهمه  برو ازمایش بده  درضمن دکترت هم عوض کن دکتری که در جوابت گقته از کجا معلوم خیلی نامرده ... ایشالله باردار نیستی  گلم   

[QUOTE=179535608]وایییییییی درکت میکنم 😭😭😭😭😭😭😭😭 منم   اوضاع تورو داشتم از استرس مردم  فق ۵ درصد &nb ...[/QUOTE ببین عقب افتادگی پریود بعد اولین رابطه طبیعی هست  حتی اگه دخول نباشه   کلا رابطه داشته باشی بار هار اولت باشه طبیعیه