2777
2789
عنوان

خاستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 29 پست
چجوری بهش بگم... چی دارم بگم؟ خیلی سخته واسم شما بگو چیکار کنم😑

میدونم سخته احساس سرخوردگی ادم میکنه 

اروم اروم سعی کن بهش بفهمونی 

بعضس اوقات خیلی عادی بپرس اگه خانواده زنت مثلا اینجوری باشن اونجوری باشن چیکار میکنی؟ 

ی چند تا سوال اینجوری تو روز های مختلف بپرس 

بعد ۷-۸ روز باهاش قرار بزار و همون اول بهش بگو من ب نظر تو احترام میزارم هر کاری کنی حق داری و..... و همه چیز رو براش تعریف کن 

بلاخره ی واقعیته گذشتته نمیتونی انکارش کنی و هیچ وقت نگی ی بار برای همیشه بگو ک دیگه استرس و... نداشته باشی و اینم بگم قبلش خودتو برای هر عکس العملی اماده کن 

ایشالله ک جواب خوبی بده عزیزم ❤️

درونـ منــ دختریــ استـ غمگینــ و بریدحــ از زندانیـ که نامشـ زندگیستــ مردهــ                                                                                                               سینگلــ در راهــ خدا

دوست عزیزم همه چیو بهش بگوهمین اول قبل از این که هیلی وابسته بشی بهش 

نباید ناراحت باشی و استرس داشته باشی چون تو کار اشتباهی نکردی ! همیشه فرزندان هستن که باید بار کارای بد و خجالت اور خانواده رو به دوش بکشن 

تو خوب زندگی کردی ، آینده ی خوبی می خوای و حتی کار هم کردی ! چی از این باارزش تر ؟! معلومه شخصیت قوی و خوبی داری 

اگه نخواست که نخواست به درک .. کسی که شخصیت تو براش مهم نباشه و تو رو نبینه پس بره به درک 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

میدونم سخته احساس سرخوردگی ادم میکنه  اروم اروم سعی کن بهش بفهمونی  بعضس اوقات خیلی عادی ...

بهترین نظر و بهترین راهنمایی رو کردی

ممنونم بابتش💙

امروز رفتم یه سری حرفارو باش زدم تو لفافه...

بهترین نظر و بهترین راهنمایی رو کردی ممنونم بابتش💙 امروز رفتم یه سری حرفارو باش زدم تو لفافه...

خواهش میکنم عزیزم 

انشالله ک خوب پیش بره قضیه 🖤🔱

درونـ منــ دختریــ استـ غمگینــ و بریدحــ از زندانیـ که نامشـ زندگیستــ مردهــ                                                                                                               سینگلــ در راهــ خدا