2777
2789
عنوان

خاستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 29 پست
چجوری بهش بگم... چی دارم بگم؟ خیلی سخته واسم شما بگو چیکار کنم😑

میدونم سخته احساس سرخوردگی ادم میکنه 

اروم اروم سعی کن بهش بفهمونی 

بعضس اوقات خیلی عادی بپرس اگه خانواده زنت مثلا اینجوری باشن اونجوری باشن چیکار میکنی؟ 

ی چند تا سوال اینجوری تو روز های مختلف بپرس 

بعد ۷-۸ روز باهاش قرار بزار و همون اول بهش بگو من ب نظر تو احترام میزارم هر کاری کنی حق داری و..... و همه چیز رو براش تعریف کن 

بلاخره ی واقعیته گذشتته نمیتونی انکارش کنی و هیچ وقت نگی ی بار برای همیشه بگو ک دیگه استرس و... نداشته باشی و اینم بگم قبلش خودتو برای هر عکس العملی اماده کن 

ایشالله ک جواب خوبی بده عزیزم ❤️

درونـ منــ دختریــ استـ غمگینــ و بریدحــ از زندانیـ که نامشـ زندگیستــ مردهــ                                                                                                               سینگلــ در راهــ خدا

دوست عزیزم همه چیو بهش بگوهمین اول قبل از این که هیلی وابسته بشی بهش 

نباید ناراحت باشی و استرس داشته باشی چون تو کار اشتباهی نکردی ! همیشه فرزندان هستن که باید بار کارای بد و خجالت اور خانواده رو به دوش بکشن 

تو خوب زندگی کردی ، آینده ی خوبی می خوای و حتی کار هم کردی ! چی از این باارزش تر ؟! معلومه شخصیت قوی و خوبی داری 

اگه نخواست که نخواست به درک .. کسی که شخصیت تو براش مهم نباشه و تو رو نبینه پس بره به درک 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونم سخته احساس سرخوردگی ادم میکنه  اروم اروم سعی کن بهش بفهمونی  بعضس اوقات خیلی عادی ...

بهترین نظر و بهترین راهنمایی رو کردی

ممنونم بابتش💙

امروز رفتم یه سری حرفارو باش زدم تو لفافه...

بهترین نظر و بهترین راهنمایی رو کردی ممنونم بابتش💙 امروز رفتم یه سری حرفارو باش زدم تو لفافه...

خواهش میکنم عزیزم 

انشالله ک خوب پیش بره قضیه 🖤🔱

درونـ منــ دختریــ استـ غمگینــ و بریدحــ از زندانیـ که نامشـ زندگیستــ مردهــ                                                                                                               سینگلــ در راهــ خدا