منم امسال رفتم
سیگنال اعتقاد ندارم چون خیلی از همین هایی که سیگنال میدن همونایی هستن که تو اوج مردم رو گول زدن پس به وقتش سر مردم رو دوباره میبرن و نابودشون میکنن، اینها خیلی وقت بود میدونین چه خبره ولی به نزدم نگفتن و هی اصلاح و اصلاح میکردم و نمودار و مقاومت و حمایت نشون مردم میدادن درحالیکه کل بازار دستوری بود و هست
تازه بعضی هاشون تازه کارن که ادعا دارن مثل همونایی که تو رهاورد و سهام یاب که هر ردز نمودار میزارن و میگن حمایت و مقاومت
من خودم تو همین نی نی سایت دیدم که کلی سیگنال میداد و چهارشنبه قبل از هفته ای که بخاطر دهه فجر بورس رو بردن بالا به کسایی که تو تاپیکش بودن گفت پولاتون رو نقد کنین و هرکی گوش داده بود احتمالا ضرر کرد چون دقیقا از شنبه بعدش بازار برا چند روزی مثبت شد
الان شاید ضرر کردم ولی کلی تجربه کسب کردم که با سیگنال گرفتن اصلا نمیتونستم بدست بیارم مثلا همین خرید حقتقدم رو شاید خیلی جاها آموزش نمیدن یا بدن کتابیه نه عملی ولی الان خطرات و ... رو دربارش میدونم،
بهرحال من سراغ سیگنال ها نمیرم خیلی چون اینا ممکنه بعد جلب کردن اعتماد نردم اونا رو تو چاه بندازن همونطوری که دعوا مردم به بورس دانه انداختن و انداختن اونا تو بورس بود و قبل اوج هیچکس اینجا نیومد بگه بورس خوبه بلکه موقعی اومدن گفتم بورس خوبه که سهام رو دستشون مونده بود
خیلی هامون هم اینجا از سر نااگاهی و خیرخواهی تاپیک زدیم و گفتیم بورس خوبه