2777
2789
عنوان

بورس....

108 بازدید | 15 پست

یه سهمی خریدم افزایش سهم داد هنوز نیومد داخل مرتفوی یک ماهی ام هست گذشت کی میاد 

سهمم غاذر بود 

لعنت ب بورس حالا حالام خوب نمیشه با این همه ضرری که کردیم 

فرج ظهور اقا امام زمان(عج) و حاجت روایی و عاقبت بخیری هممون یه صلوات بفرستید🌺

تو سایت رهاورد گفتن سهام جایزه از زمان باز شدن سهم تا ۳ ماه حاقل طول میکشه که در پرتفوی قرار بگیره

جنسیت:مرد   تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسنگها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم
تو سایت رهاورد گفتن سهام جایزه از زمان باز شدن سهم تا ۳ ماه حاقل طول میکشه که در پرتفوی قرار بگیره

اها ممنون پس حالا حالا باید صبر کنم 

شاید تا اون موقع اون سهم ریزش کرد دیگه بدرد چی میخوره افزایشش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اها ممنون پس حالا حالا باید صبر کنم  شاید تا اون موقع اون سهم ریزش کرد دیگه بدرد چی میخوره افز ...

سهام چون منفی‌شون دو درصدی شده نگرانی زیادی وجود نداره

مثل قبلا نیست که تو یه هفته ۳۵ درصد ضرر بده الان تو یه هفته اگه خلیلی خیلی خرید و فروش تو منفی ۲ انجام بشه نهاتش ۱۴ درصد ضرر میره که معمولا بلعیده این اتفاق رخ بده و تو دو روز هم میتونه با ۱۲ درصد سود جبران کنه

جنسیت:مرد   تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسنگها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم
سهام چون منفی‌شون دو درصدی شده نگرانی زیادی وجود نداره مثل قبلا نیست که تو یه هفته ۳۵ درصد ضرر ب ...

اینجور ک معلومه حالا حالا بازار بر نمیگرده تا سه ماه دیگه ام خدا بزرگه 

ممنون

اینجور ک معلومه حالا حالا بازار بر نمیگرده تا سه ماه دیگه ام خدا بزرگه  ممنون

معلوم نیست کی برگرده ولی اینکه منتظر باشی کلا مثلا دو هفته پشت سر هم مثبت باشه شاید خیلی خیلی دیر اتفاق بیفته

فعلا تا وقتی حقوقی ها و بالایی ها  تقریبا کل سهام رو نخریدین نمیزارن سهام بره بالا و بازار بیشتر نوسانی شده، همین روزا از برخی سهام مثل برخی خودرویی ها کلی خرید کردن البته معلوم نیست بخوام ببرن بالا یا نه

من خودم اگه پول داشتم و بخوام تو این بازار بلند مدت برنامه بریزم احتمالا میدم سراغ حق تقدم و منتظر۴ تا ۶ ماه بعد میمونم چون اینجوری الان روانم آسوده تر شده (البته باید سهم خوب پیدا بشه چون ممکنه بعد ۴ تا ۶ ماه یه صد بزرگ هم بکنی و تو این چهار تا ۶ ماه به هیچ وجه نمیتونی به مولت بررسی) 

معلوم نیست کی برگرده ولی اینکه منتظر باشی کلا مثلا دو هفته پشت سر هم مثبت باشه شاید خیلی خیلی دیر ات ...

خدابزرگه امیدی نیست برگرده تا بعد از انتخابات ببینیم چی میشه 

منی ک 60/70درصد تو ضررم یسالم مثبت بخوره سر ب سر نمیشم 

خدابزرگه امیدی نیست برگرده تا بعد از انتخابات ببینیم چی میشه  منی ک 60/70درصد تو ضررم یسالم مث ...

برا جبران ضرر ها باید بدونی کی بخری و کی بفروشی

مثلا خودم چکاوهح رو با ۱۶ میلیون که کل پولم بود خریدم و سه روز پشت سر هم صف فروش و منفی ۴ درصد کردنش و دو  روز آخر  با نزدیک ۳۰ نیازارد تومن از اون سهام خریدن اما نزاشتن سهم قیمتش بره بالا 

منم یه بار روز آخر نوبتم شد سهم رو بفروشم ولی گفتم بزارم قیمت بره بالاتر ولی دوباره صف ۵ میلیونیش کردن و من تو نوبت دو میلیون بودم و آخرش بخاطر ۵۰ هزار سهم که جلوم بود سهامم فروش نرفت اونقدر اون روزا ناراحت بودم که نگو

و از فروشش نرفتنش هم خیلی ناراحت بودم ولی الان خداروشکر میکنم چون خود نفروختنش احتمالا  بیشتر به نفعم بود تا اینکه با ۲۰ درصد ضرر فروش میرفت و اگه فروش میرفت چون دوس داشتن سریع پولم برگرده و این بازار خیلی دستوری و الکیه احتمالا ضرر میکردم و حتی نمیتونیم اون سه تومنی که تو خود چکاوهح ضرر داده بودم رو جبران کنم 

منتظر۴ ماه بعد میمونم ببینم سود میتونم یا ضرر ولی با این دانه نوشتن فکر نکنم ضرر کنم و ان شاءالله خدا خودش کمک کنه و سود کنم تا ضرر هام کمتر بشه 

برا جبران ضرر ها باید بدونی کی بخری و کی بفروشی مثلا خودم چکاوهح رو با ۱۶ میلیون که کل پولم بود خری ...

این همه صبوری کردم 4ماه دیگه می صبریم .

اگه حدضرر واسه خودم تعین میکردم به اینجا کشیده نمیشدم 

این همه صبوری کردم 4ماه دیگه می صبریم . اگه حدضرر واسه خودم تعین میکردم به اینجا کشیده نمیشدم 

منم تو یه سهم ۱۵ درصد ضرر کردم اونقدر تو سایتای مزخرف رهاورد و سهامیاب گفتن امروز فردا میره تو سود که ۳۵ درصد ضرر کردم و پولام رفت و خسته شدم و دراومدم

سعی کن هیچوقت به صحبتهای مردم تو این دو سایت گوش ندی و از اونا سیگنال نگیری 

منم تو یه سهم ۱۵ درصد ضرر کردم اونقدر تو سایتای مزخرف رهاورد و سهامیاب گفتن امروز فردا میره تو سود ک ...

اره میدونم 

شما چند سال داخل بورس هستین

کجا سیگنال می گیرین

اره میدونم  شما چند سال داخل بورس هستین کجا سیگنال می گیرین

منم امسال رفتم

سیگنال اعتقاد ندارم چون خیلی از همین هایی که سیگنال میدن همونایی هستن که تو اوج مردم رو گول زدن پس به وقتش سر مردم رو دوباره میبرن و نابودشون میکنن، اینها خیلی وقت بود میدونین چه خبره ولی به نزدم نگفتن و هی اصلاح و اصلاح میکردم و نمودار و مقاومت و حمایت نشون مردم میدادن درحالیکه کل بازار دستوری بود و هست

تازه بعضی هاشون تازه کارن که ادعا دارن مثل همونایی که تو رهاورد و  سهام یاب که هر ردز نمودار میزارن و میگن حمایت و مقاومت

من خودم تو همین نی نی سایت دیدم که کلی سیگنال میداد و  چهارشنبه قبل از هفته ای که بخاطر دهه فجر بورس رو بردن بالا به کسایی که تو تاپیکش بودن گفت پولاتون رو نقد کنین و هرکی گوش داده بود احتمالا ضرر کرد چون دقیقا از شنبه بعدش بازار برا چند روزی مثبت شد

الان شاید ضرر کردم ولی کلی تجربه کسب کردم که با سیگنال گرفتن اصلا نمیتونستم بدست بیارم مثلا همین خرید حقتقدم رو شاید خیلی جاها آموزش نمیدن یا بدن کتابیه نه عملی ولی الان خطرات و ... رو دربارش میدونم،

بهرحال من سراغ سیگنال ها نمیرم خیلی چون اینا ممکنه بعد جلب کردن اعتماد نردم اونا رو تو چاه بندازن همونطوری که دعوا مردم به بورس دانه انداختن و انداختن اونا تو بورس بود و قبل اوج هیچکس اینجا نیومد بگه بورس خوبه بلکه موقعی اومدن گفتم بورس خوبه که سهام رو دستشون مونده بود

خیلی هامون هم اینجا از سر نااگاهی و خیرخواهی تاپیک زدیم و گفتیم بورس خوبه

منم امسال رفتم سیگنال اعتقاد ندارم چون خیلی از همین هایی که سیگنال میدن همونایی هستن که تو اوج مردم ...

حرفتون درسته 

منم نه سر از نمودارا در اوردم نه چیزی همیجور ک معرفی میکردن منم سهم میخریدم 

یسال وارد بورس شدم منم ولی خب ن اموزشی دیدم ن چیزی فقط چندتا فیلم از استاد همتی دیدم همون و بس 

حالام خداروشکر پول زیاد نزاشتم که حرصش بخورم ولی خب درس عبرتی شد واسم بورس 

ولی یه گروه دارم تلگرام سیگنال خوب میده من توجه نمیکردم به سیگنالاش 😤

ببخشید چندسالتونه 

حرفتون درسته  منم نه سر از نمودارا در اوردم نه چیزی همیجور ک معرفی میکردن منم سهم میخریدم  ...

۳۰ سال