2777
2789
عنوان

تیزهوشان

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 39 پست
میشه توضیح بدی چی کردی؟ ببین ی چی میگم بگو طبیعیه یا ن من  من دیروز خریدم بعد خیلی سخت بود بر ...

اره گلم

رو تحلیلیت تمرکز نکن من دیدم کسایی که تحلیلیشون کامل صد درصد بود ولی بخاطر تحصیلی قبول نشدن

من خودم تحلیلی فقط در حد ۶ ۷ تا زدم

تمام وقتتو رو تحصیلی بزار 

از تستای کتابای مبتکران استفاده کن درسنامه اونارو برای علوم و ریاضیت بخون 

مبتکران درسنامش کامله کامله بادقت بخون 

تو مدارس علامه حلی تهرانم سراغ بگیری مبتکرانو از همه کامل تر میدونن 

بعدش رو تست زنی کار کن تا میتونی تست بزن  البته اصولی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه بخای تست زدنم میتونم بهت یاد بدم

روزی چند ساعت میخوندی عزیزم؟

یع دخی بهمنی 😇❤😜با پشتکار:)شجاع:)مهربون:) و...عاشق💔💓...بع آرزوهایم قول رسیدن دادم😍....سَنَ سِویوروم😍😜❤....کاربر جدید نیستم دوتا کاربری قبلیمو خودم ترکوندم☺.....اگع بی احترامی کردی و جوابتو ندادم بدون فهمیدم که نمی ارزه باهات بخوام هم کلام بشم😉😜....اول عاشق خدام😍😍😍......یع دختر لرع پرانرژی که به لر بودنش افتخار میکنه😍😍😇💓لر لرستان-خرم آبادم😍☺❤...میشه برای آرامش دلم یه صلوات مهمونم کنی؟:)  ❤...❤عاشق سریال هرجایی و میران و ریانم😍😍😍😍حتما پیشنهاد میکنم سریال هرجایی (تردید*) رو ببینید عالیه❤😍
گاج من کار کردم ریاضیش رو واقعا چرت بود خیلی سبز باز بهتره ولی من تستاشو ندیدم برا نهم

من خیلی سبز علوم میخونم 

ریاضی گامی تا فرزانگان واقعا عالیه 

البته دیگه چاپ نداره

یع دخی بهمنی 😇❤😜با پشتکار:)شجاع:)مهربون:) و...عاشق💔💓...بع آرزوهایم قول رسیدن دادم😍....سَنَ سِویوروم😍😜❤....کاربر جدید نیستم دوتا کاربری قبلیمو خودم ترکوندم☺.....اگع بی احترامی کردی و جوابتو ندادم بدون فهمیدم که نمی ارزه باهات بخوام هم کلام بشم😉😜....اول عاشق خدام😍😍😍......یع دختر لرع پرانرژی که به لر بودنش افتخار میکنه😍😍😇💓لر لرستان-خرم آبادم😍☺❤...میشه برای آرامش دلم یه صلوات مهمونم کنی؟:)  ❤...❤عاشق سریال هرجایی و میران و ریانم😍😍😍😍حتما پیشنهاد میکنم سریال هرجایی (تردید*) رو ببینید عالیه❤😍
روزی چند ساعت میخوندی عزیزم؟

من شاید پنج یا شیش+تست

تستامم هرموقع که بالای ۷۰ میشد اون درسو ول میکردم میرفتم وقتمو روش هدر نمیدادم تو مرور کردنام سعی میکردم بالا تر بیارمش

ساعت مهم نیست شاید یکی تو دو یاعت بتونه به همچین تسلطی برسه یکی تو ۸ ساعت

به خودت بستگی داره وسرعت مطالعت