2777
2789
عنوان

تیزهوشان

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 39 پست
بایدی نیست برای تقویت میگن خوبه بعد من متوجه نشدم چی و بهت زنگ زده بودن؟

ثبت نام کلاس از چند تا اموزشگاه مختلف زنگ زدن اما من قبول نکردم برم  

خدایا درسته به من یه ابجی پایه ندادی اما منو که به داداشم دادی  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب الان ک دیگ خیلی دیره برای نهمت  از سال دیگ برو ثبت نام کن کدوم شهری ؟؟

چی دیره؟

قزوین

همیشه یه جوری زندگی کن که اگه رفتی جلو اینه روت بشه به چشمای خودت نگا کنی🙃

استارتر جان میدونی چیکا کن

ی سری کتاب هس خب تستا جامع داره اونارابگیر از کل نهمت تست بزن قبولی

نزدیکم که می آیی نرم و آهسته بیا...مبادا که ترک بردارد چینی نازک تنهاییم...(سهراب سپهری)
چجوری؟

برو کانون فرهنگی اموزش کنار خونتون

بعدش یه سری مدارک میخان با عکس سه در چارو اینا واسشون ببر با یک میلیونو خورده ای پول هم بزن ب حسابشون یه پشتیبان هم بهت میدن

و بعدش برنامه راهبردی ازمون بهت میدن ک ازموناش دوهفته ای یکباره و ازمون میدی

قبلا ازموناش حضوری بود تو حوضه مربوطه

ولی بخاطر کرونا الان انلاین ازمون میگیرن و یه صفحه شخصی تو سایت واست باز میکنن اونجا کارنامه و تراز و ایناتو میبینی

پیشنهاد میکنم بری

کاکو من بَچِی شیرازم...خونوم ایقد گرمه که همیطو میجوشه عین او کتریو که میذاریش رو شعلِی گاز میقُلّه                                                                 .                                   من میگم که شل بیگیر لذت ببر ...                     بَرِی چیچی غصه میخوری؟عامو بخندااااا هااااااا لذت ببراااااا          😁😁😁😁😁 دینگیلی دیشو دینگیلی دیشو دونوگواو دوشو😂😄 
من تیزهوشانم ازمونای قلم چی هم شرکت نکردم ولی قبول شدم

میشه توضیح بدی چی کردی؟

ببین ی چی میگم بگو طبیعیه یا ن من 

من دیروز خریدم بعد خیلی سخت بود برام کتابا بنظرت طبیعیه تحلیلی خیلی برا م اسون بود ولی  تحصیلی سخت

میشه توضیح بدی چی کردی؟ ببین ی چی میگم بگو طبیعیه یا ن من  من دیروز خریدم بعد خیلی سخت بود بر ...

کتاب چی خریدی؟

چی تا حالا زدی؟

یع دخی بهمنی 😇❤😜با پشتکار:)شجاع:)مهربون:) و...عاشق💔💓...بع آرزوهایم قول رسیدن دادم😍....سَنَ سِویوروم😍😜❤....کاربر جدید نیستم دوتا کاربری قبلیمو خودم ترکوندم☺.....اگع بی احترامی کردی و جوابتو ندادم بدون فهمیدم که نمی ارزه باهات بخوام هم کلام بشم😉😜....اول عاشق خدام😍😍😍......یع دختر لرع پرانرژی که به لر بودنش افتخار میکنه😍😍😇💓لر لرستان-خرم آبادم😍☺❤...میشه برای آرامش دلم یه صلوات مهمونم کنی؟:)  ❤...❤عاشق سریال هرجایی و میران و ریانم😍😍😍😍حتما پیشنهاد میکنم سریال هرجایی (تردید*) رو ببینید عالیه❤😍
برو کانون فرهنگی اموزش کنار خونتون بعدش یه سری مدارک میخان با عکس سه در چارو اینا واسشون ببر با یک ...

الان نمیتونم هزینه کنم دیروز رفتم ۵۰۰ تومن پول کتاب دادم

چی دیره؟ قزوین

نمیخاد ثبت نام کنی

حتما ک نباید قلمچی باشه

میگم دیره چون برنامه آزمون نداری.چمد والا

بخون بیار

همش ک پول نی

نزدیکم که می آیی نرم و آهسته بیا...مبادا که ترک بردارد چینی نازک تنهاییم...(سهراب سپهری)
من  کلمپکس  لقمه ایکیو سان

نشنیدم اسمشونو😥💔

یع دخی بهمنی 😇❤😜با پشتکار:)شجاع:)مهربون:) و...عاشق💔💓...بع آرزوهایم قول رسیدن دادم😍....سَنَ سِویوروم😍😜❤....کاربر جدید نیستم دوتا کاربری قبلیمو خودم ترکوندم☺.....اگع بی احترامی کردی و جوابتو ندادم بدون فهمیدم که نمی ارزه باهات بخوام هم کلام بشم😉😜....اول عاشق خدام😍😍😍......یع دختر لرع پرانرژی که به لر بودنش افتخار میکنه😍😍😇💓لر لرستان-خرم آبادم😍☺❤...میشه برای آرامش دلم یه صلوات مهمونم کنی؟:)  ❤...❤عاشق سریال هرجایی و میران و ریانم😍😍😍😍حتما پیشنهاد میکنم سریال هرجایی (تردید*) رو ببینید عالیه❤😍
چندمی؟ معروفن کتابا

همسنیم

نمیدونم من نشنیدم اسمشونو برای گاج هستن یا خیلی سبز یا چی؟