2777
2789
عنوان

راهنماییم کنین

310 بازدید | 79 پست

با یه پسری تو مجازی دوست شدم نزدیک دوسه ماهه بدجور بهش وابسته شدم عاشقش نیستم ولی هرکار میکنم نمیتونم فراموشش کنم پنج سال از خودم بزرگ تره و هروقت که بلاک کردمش یه حسی بهم دست میداد دوباره از بلاک درش میاوردم. و اون میگه عاشقمه ولی من نمیتونم باورش کنم چون من یقین دارم که عشق مجازی اصلا وجود نداره 

به نظر شما من چکار کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سخته برام

خب سختی داره 

بعدشم گول حرفاشو نخوریا همشون دروغ میگن عشق مجازی اصلا اصلا جدی نگیر

ی هفته سختی میکشی ولی ی عمر خودتو علاف نمیکنی

لطفا نلایکید 😑👿اما شما باز لایک میکنید😂😂😂

اتفاقا عشق مجازی اگه درست باشه طرفت وجود داره من و عشقم از طریق مجازی باهم آشنا شدیم 

💌خدایا توکه تنهایی با کی حرف میزنی که اینقدر آرومی ////متنفرم از زندگیم از تک تک لحظاتش از تموم استرس هام از همه ترس هام 
خب سختی داره  بعدشم گول حرفاشو نخوریا همشون دروغ میگن عشق مجازی اصلا اصلا جدی نگیر ی هفته سخت ...

نمیدونممم دلم میخاد بگیرم بلاک کنم ولیی نمیشه من دوسش دارم  وابستش شدم

نمیدونممم دلم میخاد بگیرم بلاک کنم ولیی نمیشه من دوسش دارم  وابستش شدم

چی بگم والا 

راحش بلاکه دیگه

ی چن وقت با دوستات باش از سرت میفته سرگرم شو با ی چیز دیگه

لطفا نلایکید 😑👿اما شما باز لایک میکنید😂😂😂
اتفاقا عشق مجازی اگه درست باشه طرفت وجود داره من و عشقم از طریق مجازی باهم آشنا شدیم

دلم میخاد همه حرفاش راست باشه و خالصانه دوسم داشته باشه ولی توی دوراهی گیر کردمم

دلم میخاد همه حرفاش راست باشه و خالصانه دوسم داشته باشه ولی توی دوراهی گیر کردمم

چند وقته باهاشی؟ شناخت ازش داری؟ 

💌خدایا توکه تنهایی با کی حرف میزنی که اینقدر آرومی ////متنفرم از زندگیم از تک تک لحظاتش از تموم استرس هام از همه ترس هام