2821
2789
عنوان

کاشت ناخن

78 بازدید | 10 پست

سلام عشقا  من دوره کاشت ناخن شرکت کردم ولی نمیدنم از کجا شرو کنم یا مدل از کجا پیدا کنم  از هر ناخن کاریم میپرسم جوابم درست نمیده میپیچونه یا نمیگه میشه راهنماییم کنین؟؟

لطفا🤕 

کمکم کنین از کجا باید شرو کنم و چطور🥺🥺

سلام عزیزم من مدرس دوره های تخصصی ناخنم

کدوم شهری؟

اگ بازدید داره تو شهرتون بزن تو دیوار اگهی کن

مدل رایگان بیار رو دستش کار کن

اما من خودم معمولا تا ۳تا مدل زنده میارم بچهام روش کار میکنن ایراداشونو میگیرم 

اگرم فک میکنی نمیتونی فعلا رو مدل ازین دست های مصنوعی بگیر

دیدی عکسای قدیمیتو نگاه میکنی و میگی چقدر داغون بودم و …الانم داغونی فقط زمان میبره بفهمی:)))))دیشب وسط ویدیو کال مامان یکی از بچه ها داد زد گفت اون عنا رو ولشون کن پاشو بیا شام قیافه ما عنا دیدنی بود تو اون لحظه 😂😂ما تو خونمون سالاد الویه درست میکنیم تا ی هفته صب ظهر شب همونو میخوردیم😂دیگه آخراش میرسید لای درزای دیوارارو میگرفتیم😑😂‏‏من وقتی یه کار خوب میکنممامانم میگه:فدات بشم که عین خودمی...حالا کافیه یه کار اشتباه بکنم با دادو بیداد میگه: دست خودت نیس که به طایفه بابات رفتی😶🥴

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

باید اول راه بری شاگرد بشی تا راه روش را بهتر یاد بگیری یه مدت اینطرف اونطرف کار کنی وبعد در آرایشگاه صندلی اجاره کنی

خواهرم ناخنکار همینجوری الان ناخنکار حرفه ای هست

💖عشقم خانواده ام💖

برای خودت تبلیغ کن گروه واتساپ تشکیل بده تو اینستا از مدل کارهات عکس بذار تو ارایشگاه ها بپرس برای شروع کارت باید به ارایشگر یه درصدی بدی،تا بذاره تو ارایشگاهش کار کنی

خدایا بهم یه ارامش عطا کن تا نزنم دهن بعضی از بنده هاتو سرویس کنم🤐🤐
سلام عزیزم من مدرس دوره های تخصصی ناخنم کدوم شهری؟ اگ بازدید داره تو شهرتون بزن تو دیوار اگهی کن ...

عزیزم‌زاهدانم  بهشون میگیم مدل بیارن میگن نه خودتون پیدا کنین  خیلیم بد اموزش داد بهمون  اکثرن یوتیوب کارا دنبال میکنم میبینم  و رو ناخن مصنوعی مدل میزنم خیلی اذیت میکنن😔

اشنا نداری رو دستش تمرین کنی؟

رو دست چپت بزن تمرین کن 

و اینک یکم ک راه افتادی دستیار ناخن شو کمکت میکنه

دیدی عکسای قدیمیتو نگاه میکنی و میگی چقدر داغون بودم و …الانم داغونی فقط زمان میبره بفهمی:)))))دیشب وسط ویدیو کال مامان یکی از بچه ها داد زد گفت اون عنا رو ولشون کن پاشو بیا شام قیافه ما عنا دیدنی بود تو اون لحظه 😂😂ما تو خونمون سالاد الویه درست میکنیم تا ی هفته صب ظهر شب همونو میخوردیم😂دیگه آخراش میرسید لای درزای دیوارارو میگرفتیم😑😂‏‏من وقتی یه کار خوب میکنممامانم میگه:فدات بشم که عین خودمی...حالا کافیه یه کار اشتباه بکنم با دادو بیداد میگه: دست خودت نیس که به طایفه بابات رفتی😶🥴
در آمدشون خوبه؟ چقدره درآمدش؟

راستش دقیق نمیدونم  ولی تو همین کرونا روزی سه چهارتا کمتر مشتری نداره روزهای تعطیل هم مشتری میخواد بیاد ولی میگه تعطیلم اگه بیشتر بشه میره 

ولی الان کارهای پدیکور هم راه انداخته در کنار کاشت ناخن 

💖عشقم خانواده ام💖

اینستاگرام داری؟؟؟ اگه داری   پیجش را بهت بدم خودت کارهاش را نگاه کن  خواستی هم ازش سوال بپرس بگو خواهرت گفته    شماره تلفنش هم میتونم بهت بدم باهاش حرف بزن بهتر راهنماییت میکنه

💖عشقم خانواده ام💖