2821
2789
عنوان

مادرشوهر🙄

114 بازدید | 6 پست

هر وقت میاد خونمون باید بریم بیرون خانم از جیبشم خرج نمیکنه من باید بدم البته شاغل نیس و شوهرش بهش کم پول میده منم بدم میاد از این رفتار هر وقت رفتیم بیرون مجبور شدم من پول بدم😕منم اینسری گفت بیا بریم نرفتم😒برای اینکه کم نیاره خودش رفت بیرون 😑

خوب عزیزم شما بدعادت کردید همینجوری پیش برید و این راهی که شروع کردی ادامه بده،پسرش اگه خواست براش بخره شما چون دوست ندارید و حس خوبی بهتون نمیده نمیخاد خرجش کنید.

قسم بہ روزے كہ جز خدايتــ مرحمے نخواهے داشت....🌱آرامش است عاقبت اضطراب ها 🌱

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خوب عزیزم شما بدعادت کردید همینجوری پیش برید و این راهی که شروع کردی ادامه بده،پسرش اگه خواست براش ب ...

آخه مگه بچست؟😐من میگم خب نداری نخر چجوری روت میشه😐

آخه مگه بچست؟😐من میگم خب نداری نخر چجوری روت میشه😐

اینم شانس تو عزیز دلم .خرجش باید بدی ، البته که دیگه رو بهش نمیدی خوبه ،واقعا حرفتون درست عزیزم کاش بفهمه.ولی مشخص شما رو بهش دادید با عروسا دیگرم همینجوره

اینم شانس تو عزیز دلم .خرجش باید بدی ، البته که دیگه رو بهش نمیدی خوبه ،واقعا حرفتون درست عزیزم کاش ...

ن با اون کلا رودربایسی داره و بقول خودش اون پسرش نداره هر چی داره میده به اون مشکل اون پسرشم ببخشیدا دور از جون گ ش ا دیه 😑وردل زنش خوابیده و هی بچه پس میندازه و میگه ندارم😑

ن با اون کلا رودربایسی داره و بقول خودش اون پسرش نداره هر چی داره میده به اون مشکل اون پسرشم ببخشیدا ...

عزیزم شما تا سعی میکنید نزارید کسی از خوبیات سو استفاده کنه،اینجورم که مشخص شما نسبت به مادر شوهرت حس خوب نداری انرژی خوب ازش نمگیری رو مخت اصلا افکار و رفتارش با شما جور در نمیاد واسه همینه انقدر اعصابت خراب کرده،پس تا میتونی ازش دور باش دوری و دوستی اگه امکانش هست برید یه جای دورتر زندگی کنید بزارید یه مدت نبینیدش و آرامش بهتون برگرده.اگه هم نمیتونی زیاد به حرفاش و ..گوش نده و از این گوش بکن از اون یکی در بیار از حساسیتت روش کم کن و اصلا باهاش بیرون نرو بهونه بیار و ..فقط دنبال آرامش خودت و روابطت با همسرن و حفظ خونوادت باش و انرژیت برای آدمایی که حالت خوب نمیکنن هدر نده.

2823
2791
2779
2792