ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم
نمیدونم کجای تهرانه من پیج اینستاشو دارم عالیه سایتم تو گوگل دارن بزنید ارگانیک مایندد میاره یکی از تفریحات من گشتن تو سایت و پیج دکتر چاوشیه معرکه س، البته فکر نکنم خودش ویزیت کنه ولی تیم تخصصی دارن تو مرکزشون که خیلی معروفن
ولله چیزی که به ما گفت بیماری دو قطبی یعنی هم افسردگی داشت هم ... (اسمش رو نمی دونم)
ولی هیچ جا خوب نشده بود فقط پیش این دکتر خوب شد
خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم
یه چیزم بگم برای درمان افسردگی سیاه دانه و عسل رو که سیاهدانه آسیاب میشه بلافاصلا تو عسل باید بریزی نسبتش رو نمیدونم تو طب سنتی بهش میگن دوسین، خیلی خوبه خیلی جوابه من خودم یه مدت افسردگی حاد داشتم اینو خوردم خوب شدم شاید باورت نشه ولی امتحان کن