سلام دخترم 56 روزشه.الان حدودا 3 هفته ای میشه که شکمش طبیعی کار نمیکنه هر سه روز من باید با وازلین گوش پاک کن یا شیاف تحریکش کنم تا دسشویی کنه شیر خودمو بهش میدم.واسه شما پیش اومد اینطوری بشه بچتون؟چیکارکنم یعنی بچم مشکلی داره؟خیلی بیتابی میکنه
خدایا شکرت که دختر نازمو بهم هدیه دادی خدایا خیلی عاشقتم.17 دی قشنگترین روز زندگیم.روزیه که دستای کوچولوتو تو دستام حس کردم.😍❤خدایا کمکم کن واسه دخترم مامانو بابایه خوبی باشیم
خدایا شکرت که دختر نازمو بهم هدیه دادی خدایا خیلی عاشقتم.17 دی قشنگترین روز زندگیم.روزیه که دستای کوچولوتو تو دستام حس کردم.😍❤خدایا کمکم کن واسه دخترم مامانو بابایه خوبی باشیم
اولن شیاف نزار زیاد روده پاره میکنه،بهش کولیکید،یا اینفاکول،بهش بده،اب ولرم جوشیده تو روز بهش بده.خو ...
دکترشم گفته بهش آب بده اماهمه میگن زیر 6 ماه نباید اب داد از چندتا دکتر دیگم پرسیدم گفتن آب نده نمیدونم چیکار کن
بردم دکتر گفت شیاف بذار سه روز یه بار آب بده بهش...
اگه جواب نگرفتی آزمایش کمکاری ترویید بره.
من دخترم شش روز بود شکمش کار نمکرد بهش دادم شکمش کار کرد
دخترم البته شش ماهشه
اگه دخترم عاشق شد تمام دنیا رو بهم میریزم تا دخترم را به عشقش برسانم حتی اگر انتخابش اشتباه باشه بهتراز ان است که یه عمر حسرت گرفتن دست عشقش پیرش کند 👈👈👈👈👈یا اینه دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪