2777
2789

👈🏻 یه چالش باحال👉🏻😉

اسمت اولش چیه؟؟؟!

*آ      ۵ صلوات

*ب     ۳ صلوات

*ت    ۲ صلوات

*ز  ۷صلوات

*ر  ۵صلوات

*ف  ۱۰ صلوات

*خ ۸صلوات

*ن ۶ صلوات

*ل  ۹صلوات

*ع ۴ صلوات

*س ۲۰ صلوات

* م ۳۲ صلوان

*ی ۵ صلوات

*ش   ۱۴ صلوات

* ک   ۱۸ صلوات

*پ ۴۲ صلوات

*ه  ۲۱ صلوات

*ق ۳ صلوات

*د  ۲۵ صلوات

*ح ۵۶ صلوات

خب😊 حالا

💓❤️💓❤️💓

آخر اسمتون چیه؟؟؟!😉

اگه (م) ۸ صلوات

اگه (ح) ۵ صلوات

اگه ( ن) ۳ صلوات

اگه(  ش) ۱صلوات

اگه (ر) ۴ صلوات

اگه( ا) ۵ صلوات

اگه (ه) ۲ صلوات

اگه (ت) ۶صلوات

اگه (ل) ۷صلوات

اگه (ب)۱ صلوات

اگه(س)۱۰ صلوات

اگه(ی) ۹صلوات

اگه(د) ۲۰ صلوات 😉

حرف اول اسمت و با حرف آخر اسمت هر چقدر صلوات هست جمع کن و بفرس 💖

ثوابشو تقدیم کن به مادر مهدی (عج)🌼

خودم مریم=۴۰ تا

به نیت داداشم علی= ۱۳تا💝

🌺🌿 ممنون میشم اگه واسه حاجت دلم صلوات بفرستی🥰🌹🥰الهم صلی علی محمد وال محمد🌹

ندیدم اول اسممو توو لیست

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخر اسمم تو گزینه ها نبود تکلیفم چیه؟؟😅

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
ندیدم اول اسممو توو لیست

😂😂تو نخون

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 
منم ۳۴تا..حاجت روا شی🌹🌹

اول اسمت م اخرش ه هست ؟

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 

۴۷صلوات میگم 

😍❤

پاشوو پاشوو😃🌺                                                                جووووووون دل😍 پاشو برقص 💃🏼الکی ادا حال بدارو در نیارر🧕🏻😁(1740)نسترن با تو دل من❤توی گلخونه ی یاره💐وقتی نیستی تک و تنها🙁 لحظه هارو میشماره 🧐نسترن ای عشق من حرفی بزن💕🙏🏻بگو تورو به خدا تو دلت مال کیه🥴🤨تو حواست جای دیگست و🥺😥خودت نمیدونی بخدا نمیدونی بخدا ☹️☹️چیزی بگووو حرفی بزن وگرنه میمیره دلم💔😞😞😁گلخونه قلب کی بود☹️که عشقمو گرفت ازم🥺🥺
اخر اسمم تو گزینه ها نبود تکلیفم چیه؟؟😅

به هر نیتی که دوست دارم 

مثلا به نیت 14 معصوم 14 تا بفرست

انشالله حاجت روا بشین

۳۴ تا بود ۵۰ تا خوندم

حاجت روا بشی 

به هر نیتی که دوست دارم  مثلا به نیت 14 معصوم 14 تا بفرست انشالله حاجت روا بشین

اصلاح میکنم: دوست داری