2777
2789
عنوان

بیاین کمکم کنید

186 بازدید | 29 پست

بعد یکسال رابطه

بعد کلی قول وقرار

میگه دوستت دارم شرایطم بد اینده معلوم نیست شاید بشه ازدواج کنیم تو رابطه باشیم اگر صلاح بود جلو بیام بهرفیقمم گفت با ازدواج قبلی وبچه داشتن من مشکل داره(من بچم حضانتش پیش پدرشه)

من دارم از شدت علاقه وخاطرات دق میکنم چکار کنم😭

همش خودم سرزنش میکنم که اگر ازدواج قبلی نداشتم الان اونو داشتم😞

💛بندگانم را اگاه کن که من بخشنده مهربانم حجر/۴۹💛.                                                                          و پروردگارت هرگز فراموشكار نبوده [و نيست].سوره مریم ایه ۶۴

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از الان به رفیقت بگه همیشه میزنه سرت.با کسی وارد رابطه شو که شرایط اتون مثل هم باشه

خیلی تودار رفیق اصرار کرد بهش گفت گفتش بچش جز دردسر دراینده چیزی نیست

💛بندگانم را اگاه کن که من بخشنده مهربانم حجر/۴۹💛.                                                                          و پروردگارت هرگز فراموشكار نبوده [و نيست].سوره مریم ایه ۶۴
خب الان دقیقا چه کمکی میتونیم بهت بکنیم؟

ممنون ک همین اومدی تاپیکم🍀🌹

گور بابایه عشق 

☹️☹️😢

اون آقا ازدواج قبلی نداشتن و مجرد هستن؟

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگیتان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)
هرچی صلاح باشه پیش میاد خیلی حرص نخور عزیزم

😔🙏🏻🍀

اون آقا ازدواج قبلی نداشتن و مجرد هستن؟

بله مجرد

از کلمات شرط در زندگی استفاده نکنید 

گذشته رو فراموش کنید 

اگر شرایط مهیاست و آمادگی ازدواج مجدد دارید حتما اقدام کنید 

انشالله تصمیم عاقلانه بگیرید و خوشبخت شید

🙏

🌹🌹تنها  44روز تا تولد همسرم باقی مانده است🌹🌹هر روزت مبارک بانوی من🌹🌹
از کلمات شرط در زندگی استفاده نکنید  گذشته رو فراموش کنید  اگر شرایط مهیاست و آمادگی ازد ...

من نگفتم ک اون گفت

ممنون ک همین اومدی تاپیکم🍀🌹

وای عزیزم ایشون از شما سوآستفاده کردن و هیچ قصد دیگه ای نداشتن لطفا واقع بین باشید.ازدواج قبلیتون هم بهانه ی خیلی خوبی برای تمام کردن رابطه شده.خواهشا دیگه گول نخورید.از صبح تا شب صدها نفر واسه زن مطلقه نقشه می کشند شما عاقل باشید و دیگه گول نخورید