2777
2789
عنوان

کمککک جوش صورت

4490 بازدید | 52 پست

من قبلا صورتم جوش نمیزد ولی الان حدود ۶ ماهه جوش های زیادی میزنه و نمیره دیگه گریه ام میگیره و نمیره.یه مدت پماد زینک گفتن بزن زدم فایده نداشت حالا دمنوش نعنا اویشن بابونه رازیانه و اینا میخورم  ..بازم نمیبینم ببره ...ماست ماست و زردچوبه و سفیده تخم مرغ و ابلیمو ووووو زدم بی فایده تازه شاید بدتر هم شد ..واقعا ممنون میشم کسی راهکاری بده‌.

متخصص هم نیست فقط یه عمومی خوب داشت اینجا برا پوست که رفت تهران.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

غذای روغنی کم بخور قند و شیرینی هم کم بخور اب زیاد بنوش 

ما چند تا اقوام داریم حالا من کلی جوش میزنم چند بار گفتم تو غذای من روغن نریزین کلی روغن میریزن حالم رو بهم میزنن 

یکیشون هم دو تا بچش جوش زیاد داره میگم کم روغن بریز میگه بخاطر روغن نسبت بخاطر جوونیه، کل غذاش روغن وحشتناک میریزه 

اگه. البته من خیلی کم میدم ولی همون یه چند دفعه که میدم اینجوری میکنن

جنسیت:مرد   تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسنگها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم
الکل بزن کلا محو میشه

یا یکم بتادین بریز رو کیسه یا همون لیف با یکم شامپو بکش رو صورتت هر شب قبل خواب این کارو کن من تو دوران بلوغ جوش میزدم چرکین و افتضاح  داغون وقتی اینو استفاده کردم الان ۶ساله صورتم مثل اینه هست  بدون هیچ کک و جوشی 

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ🕊~
میخرم.امیدوارم خوب شه.دعا کنید..

من همه راهی رو رفتم 

تا اینکه یک دکتر بهم محلول ارترومایسین داد.

عالی بود قیمتش هم خیلی مناسبه

ماه ها هم استفاده می کنی 

آرایش نکن به هیچ وجه 

اللهم عجل لولیک الفرج
یا یکم بتادین بریز رو کیسه یا همون لیف با یکم شامپو بکش رو صورتت هر شب قبل خواب این کارو کن من تو دو ...

انجام میدم حتما.

من بعد یه دوره استرس شدید اینطور شدم.احساس میکنم به هورمون هم مربوط باشه چون پری هم عقب میوفته

من همه راهی رو رفتم  تا اینکه یک دکتر بهم محلول ارترومایسین داد. عالی بود قیمتش هم خیلی مناسب ...

اره شنیدم.من بخاطر اینکه پوستم خیلی حساسه اصلا نمیتونم ضد افتابم بزنم سریع در عرض دو ساعت جوش میزنم.