2821
2789
عنوان

❤یا اما رضا❤

53 بازدید | 2 پست

زائری   بارانی ام    ،  آقا  به  دادم  می رسی؟/بی پناهم خسته ام ، تنها ، به دادم می رسی؟

گر  چه   آهو   نیستم   اما   پر   از    دلتنگی ام/ضامن   چشمان   آهوها  ، به   دادم  می رسی؟

از   کبوترها   که   می پرسم  نشانم    می دهند /گنبد و   گلدسته هایت  را ،  به  دادم می رسی؟ 

ماهی     افتاده   بر   خاکم    لبالب     تشنگی /پهنه    آبی ترین    دریا  ،  به   دادم   می رسی؟

ماه    نورانی   شب های    سیاه    عمر    من/ماه من  ، ای  ماه  من ،   آیا به دادم می رسی؟

من   دخیل  التماسم  را به   چشمت   بسته ام/هشتمین    دردانه    زهرا   ، به دادم  می رسی؟

باز    هم   مشهد ،   مسافرها  ، هیاهوی   حرم/یک   نفر    فریاد   زد  :     آقا به دادم می رسی؟ 

یاامام رضا به دادمون برس❤

میدونم روسیام 😔من اگ بی وفام😭ولی عشقم اینه عاشق این‌آقام ❤یاامام رضا عاشقتم آقا🤍
اما رضا منم طلب کن  بيام دلم واسه حرمت و شهرت تنگ شده):

ان شالله

قسمت‌ شما  و همه  و من 

میدونم روسیام 😔من اگ بی وفام😭ولی عشقم اینه عاشق این‌آقام ❤یاامام رضا عاشقتم آقا🤍

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز