2789
عنوان

اهنگ ساسی

| مشاهده متن کامل بحث + 1082 بازدید | 60 پست
وقتی طرز تفکر  بعضی از ماها اینه  حالا جای الکسیس  پرفسور سمیعی کنارش میرقصید بچه ...

تو امصات نوشتی دوست داری مامان بشی، اگر خدا بهت دختر بده 

دوست داری تو دوران بلوغش که خیلی زود تحت تاثیر قرار میگیره، این اهنگ رو گوش بده ازش تاثیر بگیره؟؟؟؟ 

یا مثلا این ی قسمت از متن مضخرف اهنگ قبلیش؟ 

همیشه قبل خواب دو تا شات بزن و راحت بخواب🎶
🎶همیشه یادتون باشه اول اینستا بعد کتاب🎶

🎶تا وقتی‌ بزرگ شدین قشنگ شدین ژِل زدین🎶
🎶تا وقتی‌ پلنگ شدین و با بیست نفر رِل زدین🎶

🎶بهتون میگن دل ندین بهتون میگن قِر ندین🎶
🎶میگن ساسی گوش نکنید مهمونیا رو جر ندین🎶

کاربر قدیمی فراموشکار 🤦‍♀  💞 الهی و ربی من لی غیرک 💞  
منم مخالفم.ولی بچهای الان خیلی چیزارو تو سن خیلی خیلی کم میدونن.ربطی به این اهنگا نداره.من خودم دیشب ...

اره من خودمم نفهمیدم که کیه از اینستا فهمیدم. 

ولی این یه طوری عادی میکنه. 

بجز این مساله، کلا متن اهنگشم مشکل داره. مشکلشم مشکل شرعی نیس که. کلا میزنه مخ بچه رو از بیخ و بن نابود میکنه. حرف من اینه. میگم نذاریم مغز بچه هامون با این چرت و پرتا پر شه

این طلب در تو گروگان خداست 🌼 زان که هر طالب به مطلوبی سزاست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ن این پروفسور سمیعی رو خود ساسی گفته بود  یه جا لایو گذاشته بود ک چرا ب اهنگ من ک میگه اول این ...

اهان. من نمیدونستم. 

درکل یه چرت گفته مث بقیه چرتاش. 

این همه راه برای شاد بودن و سرگرم کردن بچه ها با روشهای مثبت چرا این ادمها و اهنگهای مبتدلشون؟؟

خود خارجی ها روی این مسایل حساسن و برای برنامه هاشون محدودیت سنی میدارن 

اصلا این ساسی با هدف صربه زدن ب نوجوانا اومده جلو از ریشه داره کار میکنه

متاسفانه فصای مجازی هم خیلی گستردس و در دسترس همه 

خانواده ها هم اگر مسایل دینی رو بیشتر بهش پایبند باشن و از بچگی مراقبت کنن باز بنظرم میشه کمی کنترل کنن 

خانواده دایی همسرم ۸ تا بچه دارن  هرکدومم ازدواج کردن و چند تا بچه  تو همین جامعه و اجتماع هستند مجموعه این خانواده همه از دم مذهبی حافط قران قاری قران از بچه کوچکشون بگیر 

اونا چطور تربیت میکنن اخه 

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
اگه ماها هی بچه هارو کنجکاو نکنیم که الکسیسه و فلان بچه نمیره دنبالش ببینه الکسیس کیه اینهمه مدل تو ...

جدا از بعد مذهبیش،

از جنبه اخلاقی ،کلا داره ترویج فساد میکنه تو اهنگاش 

تو اهنگ‌دکترش مثلا میگه:

همیشه قبل خواب دو تا شات بزن و راحت بخواب🎶
🎶همیشه یادتون باشه اول اینستا بعد کتاب🎶

🎶تا وقتی‌ بزرگ شدین قشنگ شدین ژِل زدین🎶
🎶تا وقتی‌ پلنگ شدین و با بیست نفر رِل زدین🎶

🎶بهتون میگن دل ندین بهتون میگن قِر ندین🎶
🎶میگن ساسی گوش نکنید مهمونیا رو جر ندین🎶

من سرچ میکنم گاهی هم بهم معرفی میشه همین موسیقی بیکلام ابدیت و یک روز رو اولین بار تو پیج احسان منصو ...

اره منم امتحان کرده م. عالیه. هیچی بهتر ازین نیست

تو امصات نوشتی دوست داری مامان بشی، اگر خدا بهت دختر بده  دوست داری تو دوران بلوغش که خیلی زود ...

ن منظور دوستمون چیز دیگه بود 

این پروفسور سمیعی رو خود ساسی گفته بود 

یه جا لایو گذاشته بود ک چرا ب اهنگ من ک میگه اول اینستا بعد کتاب انتقاد میکنید و اگه پروفسور سمیعی بود بچه هاتون فلان و چمیدونم ... ازین چزت و پرتا

ا
❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

آخ آخ دلم خون از صدا و سیما و مدارس و غیره  حالا مثلا چی میشد انیمیشن میساختن در مورد شیرین و خسرو که حقیقتا عشق و عاشقی و کنار عفاف داشت. خسرو پرویز شاه ایران با اونهمه تاج و تخت تا وقتی که طبق آیین نیومد جلو شیرین تقاضا عشق شو قبول نکرد. یا مثلا آموزش موسیقی به بچه ها. حداقل بچه از اول فرق موسیقی خوب و بد بفهمه... فرهنگ جنسی ما مخصوصا برای نوجوان ها خیلی خیلی معیوب. هیچ اطلاعاتی نه از مسایل جنسی نه عاطفی نه عشق و عاشقی نمیدیم عوضش گوشی میخریم و اجازه نصب اینستاگرام و میدیم.. شادی و شادی کردن که اصلا راه شو بلد نیستیم... خدا واقعا خودش به داد فرزندان ما برسه 

پانزده سال سخت کار کردم درس خوندم مقاله نوشتم وترجمه کردم  دنیا رو سفر کردم اما و اما لذت هیچ لحظه ای به اندازه لحظه زایمان نیست (سه بار) تجربه کردم. بی نظیره. خدای من به همه آدمها لذت پدر و مادر شدن و بچشون ❤💖💗
آخ آخ دلم خون از صدا و سیما و مدارس و غیره  حالا مثلا چی میشد انیمیشن میساختن در مورد شیرین و خ ...

دقیقا دقیقا... 

متاسفانه "نمیخوان" که اتفاق مثبتی ایجاد بشه وگرنه کلی راه هست... 

ما سرگرمیم و از مابهتران.... 

تو امصات نوشتی دوست داری مامان بشی، اگر خدا بهت دختر بده  دوست داری تو دوران بلوغش که خیلی زود ...

وای چرا همتون بعد متوجه شدین 

من نوشتم که برا این طرز فکر باید تاسف خورد

چند نفر دیدم اینطوری نوشته بودن

منم گفتم بعد به حال کسی که اینطوری فکر کن 

و فقط باید سکوت کرد 

چرا پای  پچه ای که در کار نیست  جلو میکشی فداتشم

من مامان شدم🥲
وای چرا همتون بعد متوجه شدین  من نوشتم که برا این طرز فکر باید تاسف خورد چند نفر دیدم اینطوری ...

احتمالا بد نوشتی که بد متوجه شدیم عزیزم 

مثال زدم فقط 

دوستمون بالاتر توضیح داد که منظورت چی بوده 

اوکیه