2789
عنوان

اهنگ ساسی

| مشاهده متن کامل بحث + 1082 بازدید | 60 پست
اگه ماها هی بچه هارو کنجکاو نکنیم که الکسیسه و فلان بچه نمیره دنبالش ببینه الکسیس کیه اینهمه مدل تو ...

جریان چیع؟ اهنگ جدیده؟؟؟

❤روبه خدا بسپار. برای حاجت خودتون و من صلوات میفرستید🙃🌼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی طرز تفکر  بعضی از ماها اینه  حالا جای الکسیس  پرفسور سمیعی کنارش میرقصید بچه ...

ببین این به اون چه ربطی داره. 

پرفسور سمیعی هیچوقت نمیاد تو همچین اهنگی قر بده. 

یه دختره تو یکی از اهنگای ارش هست که قبلا پو... استار بوده. تو یه مسابقه خوانندگی شرکت میکنه و مرحلهدوم وقتی سابقش رو میفهمن حذفش میکنن. اونا که طرز فکرشون مشخصه و ازادی بیان و عقیده دارن. ابتذال هرجای دنیا که باشه ابتذاله. 

این طلب در تو گروگان خداست 🌼 زان که هر طالب به مطلوبی سزاست
ببین من نمیخوام الکی جبهه گیری کنم ولی نظرم اینه که بچه ها با این چرندیات شاد بشن بهتره تا با عزادار ...

اره ببین باحرفت موافقم. خودمم اولش گفتم که محیطمون طوریه که فضا برای پذیرش این چیزا بازه. ولی خودمونم خوبه اگاه باشیم. 

کلی انتخاب های دیگه هست بین موسیقی ها برای شاد بودن. 

منظورم اینه اگاهانه انتخاب کنیم و فقط در جریان موجی که راه میفته نا اگاهانه قرار نگیریم. 

وگرنه من اصلا ادم مذهبی ای هم نیستم.

با هیچی اینجا هم اوکی نیستم. ولی با این ابتذالی که کم کم میره تو وجود بچه هامون ریشه میکنه هم موافق نیستم

موافقیم ولی چیکار میشه کرد

همین که یه کم چشمامونو باز کنیم و از بی تفاوتی دربیایم کافیه. 

حالا این یه مساله س، کلی مسایل دیگه هم هستن

ببین این به اون چه ربطی داره.  پرفسور سمیعی هیچوقت نمیاد تو همچین اهنگی قر بده.  یه دختر ...

ن این پروفسور سمیعی رو خود ساسی گفته بود 

یه جا لایو گذاشته بود ک چرا ب اهنگ من ک میگه اول اینستا بعد کتاب انتقاد میکنید و اگه پروفسور سمیعی بود بچه هاتون فلان و چمیدونم ... ازین چزت و پرتا

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
ماهواره رو جمع کنید  به خدا نسل مون به بی راحه میره هاااا اینستا رو هم پاک کنید نه فقط برای ...

درکل سواد رسانه ای داشتن تو این روزها یه مساله خیلی ضروریه. 

بد نیست که با رسانه ها کار کنیم ولی باید سواد استفادشو داشته باشیم. 

البته ما ماهواره نداریم. 

خاک تو سرش، خدا به داد بچه هامون برسه، نی نی یار گفته در این مورد تاپیک نزن، فک کنم تعلیق میشی، تاپی ...

عه نمیدونستم. چرا اخه

اره ببین باحرفت موافقم. خودمم اولش گفتم که محیطمون طوریه که فضا برای پذیرش این چیزا بازه. ولی خودمون ...

اره عزیزم،حرفت درسته .

من خودم به شخصه اهنگهایی بی معنی رو نمیگم اصلا گوش نمیکنم ولی خیلی خیلی کم.

ببین اینا یه سری شرایط زیر ساخت فرهنگی لازم داره که متاسفانه تو ایران نیست،اگر جو رو سالم و شاد کنن،انقدر بچه ها به سمت تتلو و ساسی و...سوق پیدا نمیکنن.

عزیزم چن تا بی کلام خوب معرفی میکنی؟

من سرچ میکنم گاهی هم بهم معرفی میشه همین موسیقی بیکلام ابدیت و یک روز رو اولین بار تو پیج احسان منصوری شنیدم تو یوتیوب موزیک بیکلام فیلم کاد فادرم خوبه و رومئو ژولیت ....خارج از اینها یه سری پلی لیست تو یوتیوب هست که خیلی خوبه بعضی تکنوازی ها نزدیک یک ساعته و میتونی تو خونه حین کارات ریلکس کنی 

J'aime tes cheveux enneigés pour toujours . silk for ever 💟my bob هرچی بیشتر آدمارو میشناسم سگمو بیشتر دوست دارم🐕 🤍 بیا اینجا بنویس برات نادعلی بخونم 🦋