2777
2789
عنوان

بابام فکر کنم ناراحت شد

240 بازدید | 15 پست

خانم ها من دخترم ۵ ماهشه امشب رفتیم خونه بابام گلوش خلط داشت سرفه میزد البته آزمایش کرونا داده منفی بود فکر کنم سرما خورده هی صورتشو می‌آورد جلو دماغش رو میزد به دخترم مامانم میگفت نکن میگفت نفسم رو حبس میکنم دوباره شب گرفته بودش بغل گفتم مامان برو بچه رو بگیر من برم بد میشه بلند گفت آقا ...فلانی یعنی من میگه بچه رو بذار زمین حتما باید بهت بگیم حس کردم بابام ناراحت شد عذر خواهی هم کردم 

شما هم حق داری بله ک ناراحتم میشن خخ

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ناراحتم بشه مقصر خودشه مامانت راست گفته اصلا کرونا هم نباشه بالاخره سرماخورده بچت ممکنه بگیره ازش

نباید میرفتی خونه بابات 

نترسید روزی خورشید متلاشی شود و همگی ما از سرما بمیریم ، بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند..آن وقت همگی از سرما خواهیم مُرد..
ناراحتم بشه مقصر خودشه مامانت راست گفته اصلا کرونا هم نباشه بالاخره سرماخورده بچت ممکنه بگیره ازش & ...

می‌دونم اشتباه کردم ولی فکر نمی‌کردم بابام بیاد دماغش رو بچسبونه به دماغ دخترم که

می‌دونم اشتباه کردم ولی فکر نمی‌کردم بابام بیاد دماغش رو بچسبونه به دماغ دخترم که

به خاطر کرونا ادم باید خیلی مراقب باشع ک حتی سرماهم نخوره چون سیستم ایمنی بدنش ضعیف میشه حالا بچه ۵ ماهه ک سیستم ایمنی نداره 

سرماخورده محیط خونه الودس فعلا نرو تا بابات خوب بشه

نترسید روزی خورشید متلاشی شود و همگی ما از سرما بمیریم ، بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند..آن وقت همگی از سرما خواهیم مُرد..
خب تو ک می‌دونستی کرونا نداره چرا گفتی!؟⁦☹️⁩

آخه سرفه میزد گلوشم خلط داشت بابای من هیچوقت نمیومد بینیش رو بچسبونه به صورت دخترم خودمم تعجب کردم چرا سرما خورده اینجوری میکنه  

آخه سرفه میزد گلوشم خلط داشت بابای من هیچوقت نمیومد بینیش رو بچسبونه به صورت دخترم خودمم تعجب کردم چ ...

اشکال نداره دیگه گذشت دفعه دیگه برو قشنگ معذرت خواهی کن چیزی تو دلش نمونه

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است...گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود🌿
آخه سرفه میزد گلوشم خلط داشت بابای من هیچوقت نمیومد بینیش رو بچسبونه به صورت دخترم خودمم تعجب کردم چ ...

عزیزم ممکنه این حالت بابات مال آلودگی هوا هم باشه. منم بخاطر آلودگی هوا خیلی اینطوری میشم. بابات میدونسته مریض نیست وگرنه این کارو نمیکرد

منم همینطور خیلی دوسش دارم دوست ندارم ناراحت شده از دستم

عیب نداره.

دیگه بدتر از من نکردی که.گند زدم به معنای واقعی.

یبار بابام بهم زنگ زد گفت گوشیتو هرچی میگیرم میگه در دسترس نیست.خیلی ناگهانی و بدون فکر و منظور گفتم گوشیم سکته مغزی کرده دیگه بدرد نمیخوره.    

خاک برسرم.شبش از فکر زیاد نخوابیدم.فرداش زنگ زدم عذرخواهی.

آخه بابام یه سال پیش سکته مغزی کرده .   

اینجاست که میگن خدایا منو اون لحظه گاو میکردی

تنها چیزی که از پدربزرگم به یادگار مونده همین شعره... فهم ادراکِ کمالات ای پسر پولست پول/ پرده پوش عیب اسرار بشر پولست پول / هرکسی بی پول گردد بی کَسَش خوانند خلق / پس برادر یا رفق حتی پدر ،پولست پوووول...  

انصافا بابای من سرما بخوره خدایی نکرده مراعات میکنه اصلا نزدیک بچه مچه نمیاد یکی هم عطسه کنه میگه زهرماااار هزار بار گفتم لباس گرم بپوشین 😘

واکنش منفی یا مثبت ب اسم کاربریم نشان شعور شماست.ریپلای های ادما  رو من  میخونم پس اگه جنست ادمه ریپ کن منم صدر صد اگه بودی جواب میدم اگر ندادم شک کن ب خودت