2777
2789
عنوان

کچل کردن بچه یک ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 1241 بازدید | 39 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای انگار تو منی اسی 

منو شوهرمم موهامون خوب بود تو بچگی الان دخترم وسط سرش موهاش خوبه کناره هاش کم 

۶ ماهش بود زدم هیچ تغییری ک نکرد هیچ رنگشم تیره شد دوس داشتم بور بمونه 

نزن تاثیری نداره قدیمیا میگن تاثیر داره ولی دکترا میگن نداره

نترسید روزی خورشید متلاشی شود و همگی ما از سرما بمیریم ، بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند..آن وقت همگی از سرما خواهیم مُرد..
کچل نکن ولی تند تند کوتاه کن درحد پسرونه دلیل علمی نداره ولی خیییییییلی دیدم از نزدیک که تاثیر داره

اونجوریم ک میگن مو قهر میکنه 🤔

نترسید روزی خورشید متلاشی شود و همگی ما از سرما بمیریم ، بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند..آن وقت همگی از سرما خواهیم مُرد..
وای انگار تو منی اسی  منو شوهرمم موهامون خوب بود تو بچگی الان دخترم وسط سرش موهاش خوبه کناره ه ...

آره نمیدونم بچم ب کی رفته فقط وسط سرش مو داره بغلهاش کم کمه اصلا انگار اون قسمت ریشه موهاش همینقدره از عقب موهاش بلند شده یکم با شونه از موهای وسط میبرم بغلهاش ولی خب ناراحت میشم. خدا کنه اینجور نمونه

آره نمیدونم بچم ب کی رفته فقط وسط سرش مو داره بغلهاش کم کمه اصلا انگار اون قسمت ریشه موهاش همینقدره ...

اره دختر منم دقیقا همینجوریه ۱۴ ماهشه خیلیا بهم میگن درمیاد موهاش نگران نباش

اره دختر منم دقیقا همینجوریه ۱۴ ماهشه خیلیا بهم میگن درمیاد موهاش نگران نباش

عه دختر منم 14 ماهشه 😂

0ایشالله ک در میاد 

البته از اول خیلی بهتر شده 

من زینک و امگا 3 هم میدم 

از وقتی امگا میدم احساس میکنم بهتر شده

عه دختر منم 14 ماهشه 😂 0ایشالله ک در میاد  البته از اول خیلی بهتر شده  من زینک و امگا ...

😁😁چه تفاهمی نکنه منی😐