2777
2789
عنوان

عیب جویی

190 بازدید | 9 پست

“کارل گوستاو یونگ”، روانشناس مشهور سوئیسی معتقد بود ما نمیتوانیم صفتی را که در خود نداریم، در دیگران تشخیص دهیم.

برای مثال اگر شما فردی را خودخواه می‌دانید، مطمئن باشید شما هم می‌توانید به همان اندازه خودخواهی نشان دهید، یا درجاتی از خودخواهی را در خود داشته باشید!

چرا که ما نمی‌توانیم چیزی را درک کنیم، بدون اینکه خود، آن نباشیم.

مولانا در کتاب “فیه ما فیه” آورده است:

“اگر در برادر خود عیب می‌بینی، آن عیب در توست که در او می‌بینی”

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
ما هممون همه ویژگی های انسانی دحیوانی رو از بدل تولد داریم‌نوع د شرایط زندگی حکم میکنه کدومشو پرورش ...

بله دقیقا

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا👌👌

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨
دقیقا👌👌

خودم خیلی وقتا عیب جویی کردم ...باید کنار بزارم ..حداقل به خاطر گل روی جناب مولانا😕

خودم خیلی وقتا عیب جویی کردم ...باید کنار بزارم ..حداقل به خاطر گل روی جناب مولانا😕

منم خیلی اینطوری بودم الان یه چند وقتیه رو خودم کار میکنم خداروشکر نتیجه داده😄

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨
منم خیلی اینطوری بودم الان یه چند وقتیه رو خودم کار میکنم خداروشکر نتیجه داده😄

کنار گذاشتن عادات بد خیلی عالیه👌🌹

کنار گذاشتن عادات بد خیلی عالیه👌🌹

دقیقا 👌🌼🍃باعث ارامش خود ادمه

اما همیشه این صفات در ما نیست 

ما فقط اینا رو از نزدیک درون اطرافیانمون لمس کردیم و سختی رفتار و سخن اونا رو روحیه ما تاثیر گذاشته که دیگه این صفت بد رو درک میکنیم 

گر چه چون سرو تماشاگه اهل نظرم   از جهان جز گره دل ثمری نیست مرا