2777
2789
عنوان

هدف آینده

179 بازدید | 10 پست

سلام 

من رشته انسانی هستم16 سالمه اما علاقه خواستی به این درشته ندارم و خانوادم این رشته انتخاب کردن از کوچیکی هیچ هدفی نداشتم الان هر چی فکر میکنم انگار دوست دارم همه کارو انجام بدم بچه چطور می تونم هدف آینده خودمم مشخص کنم که به چه چیزی علاقه دارم لطفا کسانی که تجربه دارن کمک کنن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خودم هرچی فکر میکنم با این رسم که خانواده ما دارن نمیشه به فکر چیزی که دوست دارم باشم

چرا عزیزم؟

انسانی هم خوبه واقعا ببین چ رشته ای با روحیات سازگارتره واقعا اولین چیزی رو ک در نظر میگیری این باشه که حال تو با چ رشته ای بهتره راجبش تحقیق و فکر کن به نظر بقیه هم در جهت پیشرفتت فکر کن اما نظر هرکسی نه و هرنظری هم نه!اولویت فقط و فقط خودت باش 

کلی رشته خوب هست 

امیدوارم موفق باشی ❤

چرا عزیزم؟ انسانی هم خوبه واقعا ببین چ رشته ای با روحیات سازگارتره واقعا اولین چیزی رو ک در نظر میگ ...

من رشته مدل خیلی دوست دارم اما خانوادم مخالف این رشته هستن

من رشته مدل خیلی دوست دارم اما خانوادم مخالف این رشته هستن

خب سعی کن توی درست پیشرفت کنی بعد در آینده میتونی موقعیتش رو واسه خودت ایجاد کنی الان هم پیگیر باش اگه واقعا دوسش داری سعی کن الان که محدود هستی بری مقالات و چیزهایی که به رشته مدلینگ و...هست رو مطالعه کنی الان که اینترنت و ...هست خیلی بهت کمک می‌کنه وقتی توی درست موفق باشی مطمئن باش که خانواده هم آروم تر میشن و باهات کنار میان دیدم دخترهایی رو که واقعا محدودیت های خیلی زیادی داشتن و با تلاششون الان موفق شدن و به چیزی که می‌خواستن رسیدن...