2777
2789
عنوان

چیکار کنم

159 بازدید | 17 پست

دخترم ۱۴ام میشه سه ماهش قبلا شیر خشک نان میخوره یهویی اونم نخورد .براش اپتامیل خریدم ۲-۳روز خورد الان اونم نمیخوره.شیر خودمو هم میخوره ولی سیر نمیشه چون ۲۴ساعت مک میزنه.شیرمم خیلی رقیقه.چیکار کنم؟نمیخوام وزنش کم بشه چون نارس بود همینجوریشم کوچولوئه

پیگیر نشدی که چرا اول میخوره بعد نه!؟

گوارششو اذیت میکنه؟یا شما احتمالا رقیق درستش میکنی؟

چون خودم برا بچه اولم نمیدونستم شیشه رو پرمیکردم و یه قاشق شیرخشک میریختم🤦🏼‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پیگیر نشدی که چرا اول میخوره بعد نه!؟ گوارششو اذیت میکنه؟یا شما احتمالا رقیق درستش میکنی؟ چون خودم ...

نه شیر خشک اندازه‌شون درسته.شیر خودم رقیق هست با شیر خودم سیر نمیشه.شیشه رو خوب نمیگیره سینمو همون لحظه میگیره

نه شیر خشک اندازه‌شون درسته.شیر خودم رقیق هست با شیر خودم سیر نمیشه.شیشه رو خوب نمیگیره سینمو همون ل ...

عزیزم درکت می‌کنم😥

چقد من عذاب کشیدم چه ۸سال پیش چه الانا برا دخترم

سر سینه و شیر و شیر خشک و... 😣

نه شیر خشک اندازه‌شون درسته.شیر خودم رقیق هست با شیر خودم سیر نمیشه.شیشه رو خوب نمیگیره سینمو همون ل ...

عیبی نداره بهش شیر خودتو بده بیشتر بده 

قرص شیرافزا بخور 

نترسید روزی خورشید متلاشی شود و همگی ما از سرما بمیریم ، بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند..آن وقت همگی از سرما خواهیم مُرد..

منم شیرم سیر نمیکرد دخترمو بیستو چهارساعته مک میزد خیلی اذیت شدم ولی زیاد میدادم بهش وزنشم همیشه نرمال بود به غذا ک افتاد راااااحت شدم هر چند الانم خیلی مک میزنه ولی باز خیلی راحتترم شیر خشک نده اگر دوس نداره دختر منم ی وقتایی میخورد چند روز بعد دوباره نمیخورد من تو فرنیش میریختم 

نترسید روزی خورشید متلاشی شود و همگی ما از سرما بمیریم ، بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند..آن وقت همگی از سرما خواهیم مُرد..
اره اینم بعضی وقتا نمیگیره

چند روز بعد دوباره امتحان کن شابد خورد