2777
2789
عنوان

خیانت شوهرم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 94137 بازدید | 677 پست
فداتم😘

عزیز دلم دعای فتح نامه رو بخون و بنویس همیشه همرات داشته باش تا همش پیروز باشی گلم.گفتم در حد خودم کمکت کنم.زبون بند شوهر هم هست تو نت سرچ کن انشالله مشکلت حل بشه فداتشم

میشه برای حل مشکل زندگیم ک شده گره سفت ی صلوات بفرستین ممنون میشم😊💋💋💋💋انشالله شماهم ب ارزوهاتون برسین🙏
هبیخدا مردا چرا انقد کثیفن.کثیفتر از اون زناییه که میان زندگیه یکیو خراب میکنن انقد از این خیانتا د ...

دقیقا به شوهرم میگم برام مال منال بزار فردا افتادی مردی من هیچوقت زیر دست مرد دیگه ای نمیرم حالم از همشون بهم میخوره خوب و بدشون🤮

یدونه پسر دارم من قند عسل دارم من☺💖درخواست دوستی ندید لطفا..وزن اولیه ۷۷..هدف دوم ۷۴..هدف سوم ۷۲🤩..هدف چهارم ۶۸..وزن فعلی ۷۲☺🤗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همیشه خواننده خاموش بودم تاپیکات رو دنبال کردم یه جور خودشیفتگی بامزه داری واینکه بگم خطر در ک ...

اون مردی که بخاد تو دهفته خیانت کنه مرد نمیزارن اسمشو 

اون مردی که انتخاب من باشه واقعا مرده نه مرد نما

اون خود شیفتگی رو هم موافقم باهاش😁😉

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
اگه خیانتشو نمیفهمیدم یعنی خیانت نمیکرد خودمو قانع میکروم که این مدلش اینجوریه. بخدا با اون زن یه ج ...

خدا بحق فاطمه زهرا شوهر من و تو را گور به گور کنه بحق علی که شوهر من تا صبح زنده نباشه بگین آمین

به نیت حاجت رواییم اگه ممکنه یه صلوات بفرستین 🌷

ما یه داستان مشابه داشتیم تو فامیل ،مرده پشیمون شد عذر خواهی کرد زنه ول کن نبود هر دیقه زنگ میزد طلبکار شده بود به خانومه میگفت شوهرت عاشق منه تو باید گم شی بری یه بار میگفت حامله ام خلاصه بدجور سیریش بود آخر سر به پسر بزرگش زنگ زدیم گفتیم بعد از اون روز جوری زنه غیب شد که الآن چندساله هنوز اثری ازش نیست😂