برای رسیدن به فردی که دوستش دارم و عاشقشم صلواتی بفرستید😘😍 کاربری دومم (divinegirl79) توسط چندتا آدمای حسود و مریض سایت ترکیده شد و انشالله خدا به راه راست هدایتش کنه😂 دختر هتروکرومیایی که عاشق چشماشه و هیچوقت و اصلا و ابدا لنز نمیذاره 😂♥️ کاربری دومم همین امضام بود😊 هرکی تو این سایت از حرف رک من بدش میاد و با من مشکل داره بهتره وقتشو برای ریپلای کردن پست منو نذاره و وقتی برای ریپلای و اومدن تاپیک من تلف نکنین😉
فک میکنی خودتو بکشی تااخر عمر پشیمونم و خود زنی میکنه
من ی دختر شاد و پرانرژیم 😻 💞💋 و بهترین دخمل مامان بابا 🥰👨👩👧 و مهربون ترین خواهری🦄🌸 و خاله ی دوتا گل پسر ماه🤩💋👩👦👦خیلی باارادم و ورزشکار🤸♀🤾♀🧘♀, هرروزه در حال رقص و ایروبیک و رژیم🤸♀💃کاهش وزن نه کیلو وزن در چهل و پنج روز😘💪،تو آشپزی و کیک و دسر حرفی برای گفتن دارم 😎🍧🍰و خدارو شکر عالیه😍، دانشجوام و خانوم وکیل آینده👩⚖،کارای هنری انجام میدم و درآمد زایی دارم 💖😻هیچ چیز نمیتونه مانع رسیدن من ب هدفم بشه 🤘💖جان من است او 🌹💝💕💌
امیدوارم هرچه زودتر مشکلت حل بشه ولی خودکشی حماقت محضه میخوای خودتوبکشی اون راحت تر به گندکاریاش ادامه بده فرصت بده اگر تکرارشد اونوقت یه تصمیم جدی بگیربه نظرم زندگی زناشویی ارزشش بیشترازاینه که زودی بهم بریزه ولی فقط یک فرصت دیگه بهش بده واینوبهش بگو